Een zonovergoten paasweekend: dit is er te doen - De Utrechtse Internet Courant Een zonovergoten paasweekend: dit is er te doen - De Utrechtse Internet Courant

Een zonovergoten paasweekend: dit is er te doen

Een zonovergoten paasweekend: dit is er te doen
Het paasweekend is warm, droog en zonovergoten in Utrecht. Op Eerste Paasdag wordt het volgens weersite Weeronline zo’n 24 graden en op Tweede Paasdag wordt het nog een graad warmer.

Het paasweekend is warm, droog en zonovergoten in Utrecht. Op Eerste Paasdag wordt het volgens weersite Weeronline zo’n 24 graden en op Tweede Paasdag wordt het nog een graad warmer.

Er zijn in en rond de stad vele activiteiten in het paasweekend. Hieronder een overzicht van enkele evenementen in de stad.

Werkspoorfestival

Datum en tijd: 19 tot en met 22 april
Prijs: Gratis entree

De derde editie van Werkspoor Festival vindt plaats in de Werkspoorkathedraal. Het festival is voor jong en oud en staat vol met pop-up keukens, gezellige barretjes, live entertainment en kindervertier.

Kijk voor meer informatie op de website.

Ontdekkingstocht bij Fort Rijnauwen

Datum en tijd: 22 april 2019 om 11.00-12.00 uur en 13.00-14.00 uur
Prijs€5,-

Op tweede paasdag wordt er bij Fort Rijnauwen een ontdekkingstocht voor kinderen georganiseerd. De boswachter van Staatsbosbeheer zal je rondleiden en alles vertellen over de soldaten die vroeger op het fort leefden en werkten. Ook ga je op zoek naar vleermuizen én eieren.

Kijk voor meer informatie op de website

Soia Paasbrunch

Datum en tijd: 21 april om 11.00 uur – 22 april om 15.00 uur
Prijs: €18,50,- p.p. / €7,50,- kinderen

Heb je zin in een relaxte paasbrunch die al helemaal voor je geregeld is? Kom dan naar de Soia Paasbrunch waar je kan genieten van een overheerlijk paasplankje met hartige en zoete lekkernijen.

Kijk voor meer informatie op Facebook.

Pasen in Museum Speelklok

Datum en tijd: 19 t/m 22 april
Prijs: Prijzen divers

Kom je eerste of tweede paasdag ook naar Museum Speelklok? Het is het hele weekend geopend en je kan komen genieten van vrolijke muziek en je kan meer ontdekken over de geschiedenis en technieken achter de zelfspelende muziekinstrumenten. Ook kunnen kinderen zelf aan de slag met de kinderspeurtocht met Ogelaapje Toon.

Kijk voor meer informatie op de website.

Tweetakt op Fort Ruigenhoek

Datum en tijd: 21 en 22 april
Prijs: €8,- p.p./ €5,- kinderen 4-17/ kinderen tot 3 jaar gratis

Tweetakt in Fort Ruigenhoek is ook tijdens het paasweekend te bezoeken. Er zijn theatervoorstellingen en muzikale optredens en nog veel meer. Voor kinderen zijn er een ballenbak, zweefmolen en een skelterbaan. Op het terras kun je genieten van een drankje.

3 Reacties

Reageren
  1. Karla

    Ik ga fijn een boek lezen!

  2. Katja

    Meubelboulevard Tweede Paasdag staat er niet bij…

  3. Harry

    Of gezellig naar de keukenhof

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).