Naast een lijstje met favoriete restaurants in Utrecht, deelt het culinaire tijdschrift ELLE Eten ook haar lijstje van nieuwe hotspots in Utrecht met de wereld.
Wereldvercateraars @ Alchemie & Daktuin: “Groen was nog nooit zo gezellig”
De Klub: “De eerste echte club die gastronomisch verantwoord is”
Circus Citroen: “Viva La Revolución! Guerrilla diners zijn de bom”
BROEI: “Een nieuwe huiskamer (met voortuin). Ongedwongen en smaakvol zijn niet alleen van toepassing op de inrichting en sfeer, maar vooral op de kaart die onder andere bestaat uit gezonde salades en broodjes”
Goede Vrijdag: “Niet alleen drink je er een lekkere bak koffie in dit oude sluishuisje aan de Oosterkade, ook de grappige prullaria zijn de moeite waard”
De Frietzaak (nog niet open): “De jongens van de populaire Frietfiets zagen hun kans en zetten de snackbarwereld op z’n kop: lekkere biofriet om je niet voor te schamen”
Buurten in de fabriek: “Val in de ochtend binnen voor een kop koffie en een krantje en geniet ’s avonds van een borrel met uitzicht op het kanaal”
Pop-up diner: Maal Tien: “Tien koks, tien menu’s, tien dagen, tien acts. Dat is Maal Tien. Tussen 30 augustus en 1 november kan je, raad het eens, tien maal terecht in de grote loods van creatieve hub Nutrecht voor een verrassend diner. Get tickets while it’s hot!”
Koffie Leute: “De jongens van Koffie Leute breken door de barrière van standaard espressobar heen met hun frisse blik op een bakkie pleur. Ooit wel eens een filterkoffie met Indiase kruidenmengsels gedronken? Dat dachten we al. En belangrijker nog, ze staan te springen om je er álles over te vertellen”
geen Reacties
ReagerenEr zijn nog geen reacties geplaatst.