Festival Utrecht Tapt komend weekend weer in Julianapark | De Utrechtse Internet Courant Festival Utrecht Tapt komend weekend weer in Julianapark | De Utrechtse Internet Courant

Festival Utrecht Tapt komend weekend weer in Julianapark

Festival Utrecht Tapt komend weekend weer in Julianapark
De opbouw van het Utrecht TAPT festival vorig jaar. Foto: DUIC
De tweede editie van Utrecht Tapt Festival is komende zaterdag en zondag weer in het Julianapark. Vorig jaar was het festival helemaal uitverkocht.

De tweede editie van Utrecht Tapt Festival is komende zaterdag en zondag weer in het Julianapark. Vorig jaar was het festival helemaal uitverkocht.

Bij Utrecht Tapt zijn meer dan 100 verschillende bieren uit binnen- en buitenland te vinden. Daarnaast zijn er foodtrucks en is er muziek. Op zaterdag 14 juli begint het evenement om 13.00 uur en is het toegankelijk voor 18 jaar en ouder. De lichten gaan uit om 23.00 uur.

Zondag 15 juli is de Familie Editie en eindigt het programma om 20.00 uur. Met het oog op de WK-finale zijn er bovendien twee grote schermen en een tribune op zondag.

7 Reacties

Reageren
 1. Gerard Brugmans

  Deze ondernemers doen geen moeite om te verhullen waar het ze om gaat: namelijk zoveel mogelijk bier verkopen! Dat is bij alle andere ‘festivals’ ook altijd zo, maar soms willen ze daar dan nog wel eens een nep-cultureel sausje overheen gieten. Waarom faciliteert de gemeente Utrecht toch steeds weer deze horecaondernemers met het beschikbaar stellen van publieke ruimte, wanneer hebben we genoeg bier & foodtruck feesten in Utrecht gehad?

 2. Bertje 030

  Was vorig jaar bere gezellig, enige minpunt is dat er geen miziek voor de oudere jeugd was, dit jaar misschien wel, ga zeker weer een kijkje nemen en een slokje halen.

 3. Katja

  @Bertje030; Eindelijk eens een keertje ZONDER muziek.

 4. Bertje 030

  @Katja; goed lezen, er is muziek, alleen geen muziek voor de wat oudere bierliefhebber.

 5. Katja

  @Berje 030: Ben blond…

 6. Utrechtse

  Fijn dat dat dit soort festivals ook in Zuilen zijn, zodat de binnenstadsbewoner ook eens ontlast wordt van de rotzooi en herrie van dit soort verpretparkisering. Komen Leidsche Rijn, Overvecht, Hoograven, Oog in Al park, Lombok en Kanaleneiland binnenkort ook aan de beurt?

  Ik woon trouwens niet in de binnenstad…

 7. Freek

  Typisch Nederlands om altijd lekker te klagen. Ben blij dat er leuke dingen worden georganiseerd in Utrecht. Zo blijft de stad levendig. Utrecht is de laatste jaren enorm dynamisch geworden, mede door deze initiatieven, daar moeten we juist blij mee zijn.
  Je bent niet verplicht om te gaan 😉

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).