Foodtruckfestival Trek komt in pinksterweekend 2022 terug naar Utrecht Foodtruckfestival Trek komt in pinksterweekend 2022 terug naar Utrecht

Foodtruckfestival Trek komt in pinksterweekend 2022 terug naar Utrecht

Foodtruckfestival Trek komt in pinksterweekend 2022 terug naar Utrecht
Het rondreizende foodtruckfestival Trek strijkt van donderdag 2 tot en met maandag 6 juni opnieuw neer in het Utrechtse Griftpark. Behalve vers bereide gerechten zijn er ook theater- en muziekvoorstellingen te bewonderen.

Het rondreizende foodtruckfestival Trek strijkt van donderdag 2 tot en met maandag 6 juni opnieuw neer in het Utrechtse Griftpark. Behalve vers bereide gerechten zijn er ook theater- en muziekvoorstellingen te bewonderen.

Met de naderende versoepelingen van de coronamaatregelen komen ook de evenementen weer in zicht. Festival Trek is er snel bij en kondigt de volgende editie in het Griftpark in Utrecht aan. Die zal plaatsvinden in het Pinksterweekend – ook op maandag, Tweede Pinksterdag, kunnen Utrechters in het park terecht voor een hapje, borrel of optreden.

Donderdag en vrijdag gaan de poorten om 16.00 uur open. Op zaterdag, zondag en maandag is het festivalterrein vanaf 14.00 uur al te bezoeken. Het festival is gratis toegankelijk. Wel wordt een bijdrage van 2,50 euro gevraagd voor een hardplastic beker.

Wil jij DUIC steunen en een prachtig boek met de beste fotografie en verhalen van Utrecht in 2021 ontvangen? Voor 24,95 euro is DUIC in 2021 te bestellen en daarmee steun je direct onze journalistieke werkzaamheden.

7 Reacties

Reageren
 1. Baliekluiver

  Heeft iemand in de festivalbranche eraan gedacht om het virus te vertellen dat we besloten hebben dat het nu ‘klaar’ is? Want het zou toch lullig zijn als de volgende variant nog besmettelijker én ook weer meer ziekmakend blijkt te zijn. Of is de volgende ronde staatssteun gewoon al ingeboekt bij Trek en vinden ze risicoloos ondernemen inmiddels wel fijn?

 2. woutvr

  Oh, heel leuk! Als de organisatie zich maar goed gaan houden aan de dan geldende coronamaatregelen en zorgt voor handhaving, dan kom ik graag.

 3. Speak Upje

  @woutvr

  Er zijn geen coronamaatregelen meer in de buutenlucht met pinksteren. Lees even NOS

  @baliekluiver

  Met de huidige besnettingscijfers is in ongeveer 2 maanden tijd iedereen besmet geraakt die besmet kan raken. De overige mensen zijn beschermd middels vaccins en boosters en heeft al 1 of meerdere variabten onder de leden gehad. Het voprkomen van besnettingen is al 1 maand geen doel meer. Slechts nog het voorkomen dat mensen nier meer op de ic terecht komen. Met de lente en zomer in aantocht zijn de risico’s op dit moment laag.

  Zeker een evenement als dit vormt nagenoeg geen risico. Zelfs lowlands in zijn oude vorm kan.

 4. Scherpschutter

  @Baliekluiver

  Dat zou nog eens knap zijn zeg! Een nieuwe mutatie van een coronavirus die ziekmakender is dan vorige varianten…Wow. Over ‘unicorns’ gesproken! Was ik u dan zou ik direct Nature bellen zodra u een dergelijk coronavirus heeft weten te vinden. Dat zou een ronduit unieke wetenschappelijke ontdekking zijn, die u virologische roem tot in lengte van jaren oplevert. LOL

  Het is voorbij, Baliekluivert! Kruip uit die (fysieke en mentale) atoomschuilkelder en pak eens even lekker een festivalletje, zoals Trek. Leef een beetje!

  *Aait de bevende Baliekluivert over z’n bange bolletje en fluistert “Het is voorbij, jochie. Alles is goed.”*.

 5. Bernhard

  Baliekluivert & co raad ik aan vooral binnen te blijven. Corona is nog lang niet klaar met jullie!

 6. trol

  Na Corona komen de evenementen van de burgerlijke middelmaat helaas ook weer terug.

 7. cas

  @ Trol, het is niet verplicht om een hamburger te kopen bij een man met een leren schort en een baard waardoor de prijs verdubbeld voor hetzelfde stukje middelmatige vlees.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).