Geef zaterdag wat extra fooi voor het goede doel | De Utrechtse Internet Courant Geef zaterdag wat extra fooi voor het goede doel | De Utrechtse Internet Courant

Geef zaterdag wat extra fooi voor het goede doel

Geef zaterdag wat extra fooi voor het goede doel

‘De Nacht van de Fooi’ vindt aanstaande zaterdag weer plaats. Deze avond doneren horeca-gelegenheden hun fooi aan het goede doel. Dit jaar hoopt de organisatie 60.000,- euro op te halen voor stichtingen in Peru, Senegal, Oeganda en Kenia. Burgemeester Wolfsen zal het evenement op het Domplein officieel openen.

Dit jaar hebben al 68 horecazaken in Utrecht zich aangemeld voor de Nacht van de Fooi. Het uiteindelijk opgehaalde bedrag wordt door Impulsis verdubbeld waardoor 200% van de opgehaalde fooi naar de projecten gaat. De vier projecten zijn kleinschalige en duurzame ontwikkelingsprojecten in ontwikkelingslanden, die gericht zijn op vrouwen en kinderen.

Feest

Geld ophalen voor het goede doel is tegenwoordig niks meer als er geen feest aan verbonden zit. Daarom zijn er de gehele dag optredens en workshops op het Domplein. Daarnaast zal er om 23:00 uur een afterparty plaatsvinden in Grandcafé Lebowski.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).