Het weekend komt eraan; Wat is er te doen in Utrecht? Het weekend komt eraan; Wat is er te doen in Utrecht?

Het weekend komt eraan; Wat is er te doen in Utrecht?

Het weekend komt eraan; Wat is er te doen in Utrecht?
Het is weer bijna weekend! Waar moet je zijn? DUIC zocht het voor je uit en geeft wat tips. Missen we nog leuke evenementen? Laat het achter in de reacties of stuur het naar [email protected]

Het is weer bijna weekend! Waar moet je zijn? DUIC zocht het voor je uit en geeft wat tips. Missen we nog leuke evenementen? Laat het achter in de reacties of stuur het naar [email protected]

Kerstmarkt Kasteel de Haar
Waar: Kasteel de Haar
Wanneer: Dinsdag 19 november t/m zondag 24 november, 10.00 tot 22.00 uur
Prijs: Volwassenen €18

Kerstballen, zilverslingers, poffertjes en Jingle Bells: kom weer helemaal in de kerststemming tijdens de 22e editie van de Kerstmarkt bij Kasteel de Haar. Het Dickenskoor komt optreden en zal voor de muziek zorgen. Loop langs de mooie tuinen en tussen verwarmde stands met sieraden, kleding, kerstcadeaus en delicatessen. De Kerstmarkt trekt ieder jaar duizenden bezoekers naar het befaamde Kasteel de Haar.

Klik hier voor meer informatie.

Dutch Comic Con
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: Zaterdag 23 november en zondag 24 november, 10.00 tot 18.00 uur
Prijs: Volwassenen €25, kinderen 6 tot 12 jaar €14

Verkleed als je favoriete actieheld, stripfiguur of gamepersonage kan je in het weekend van 23 en 24 november naar de wintereditie van de Dutch Comic Con. Duizenden bezoekers trekken ieder jaar naar Utrecht om alles te ontdekken op het gebied van comics, games, cosplay en ‘geeky’ merchandise. Tijdens dit evenement kunnen bezoekers speciale gasten ontmoeten uit films en series en interessante panelgesprekken door speciale gasten uit de stripindustrie bijwonen.

Klik hier voor meer informatie.

Sinterklaasintocht – Leidsche Rijn
Waar: Leidsche Rijn Centrum
Wanneer: Zondag 24 november, 12.00 tot 16.00 uur
Prijs: Gratis toegankelijk

Zondagmiddag wordt er alweer een groot Sinterklaasfeest gevierd in Utrecht. Dit keer in het centrum van Leidsche Rijn. Op zijn paard Ozosnel en samen met zijn Pieten rijdt Sinterklaas naar het Brusselplein. De Pietenband zorgt voor gezellige muziek en de Grimeurpieten gaan schminken. De lange Steltenpieten ontbreken niet en gaan met grote stappen voor genoeg amusement zorgen. Uiteindelijk zal de Sint op een podium op het Brusselplein alle kinderen begroeten.

Klik hier voor meer informatie.

Fijnproevers Festival – EKKO
Waar: EKKO
Wanneer: Zondag 24 november, 14.00 tot 18.00 uur
Prijs: €10

Tijdens het Fijnproevers Festival kan je alvast de fijnste wijnen en lekkerste bieren proeven voor de feestdagen. Organisator Bottles & Booze schrijft dat de vorige editie een ‘groot feest voor de smaakpapillen’ was. Het festival wordt overdag georganiseerd in het bekende EKKO aan de Bemuurde Weerd Westzijde. Kaarten zijn te koop in de winkel van Bottles & Booze.

Klik hier voor meer informatie. 

What You See Festival
Waar: Verschillende plekken
Wanneer: 22 tot en met 24 november
Prijs: Divers

Van 22 t/m 24 november presenteert het multidisciplinaire en internationale What You See Festival een programma waar de urgentie én het plezier van afspat. Met dans, theater, film, exposities, muziek en meer bevraagt het festival normen rondom gender en identiteit en rekt deze op. Er is een uitgebreid programma op verschillende locaties in de stad.

Kijk hier voor meer informatie.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).