Het weekend komt eraan; Wat is er te doen in Utrecht? | De Utrechtse Internet Courant Het weekend komt eraan; Wat is er te doen in Utrecht? | De Utrechtse Internet Courant

Het weekend komt eraan; Wat is er te doen in Utrecht?

Het weekend komt eraan; Wat is er te doen in Utrecht?
Archieffoto TivoliVredenburg
Het is weer bijna weekend! Waar moet je zijn? DUIC zocht het voor je uit en geeft wat tips. Missen we nog leuke evenementen? Laat het achter in de reacties of stuur het naar [email protected]

Het is weer bijna weekend! Waar moet je zijn? DUIC zocht het voor je uit en geeft wat tips. Missen we nog leuke evenementen? Laat het achter in de reacties of stuur het naar [email protected]

Monteverdidag

Waar: TivoliVredenburg
Wanneer: Zaterdag 22 februari, vanaf 10.00 uur
Prijs: vanaf 58 euro

De Monteverdidag eert de aartsvader van de Europese opera, de kapelmeester van de San Marco en de componist die de klassieke muziek naar de Barok gidste. Venetië speelt de hoofdrol en een belangrijke bijrol is weggelegd voor een nieuw Monteverdi-orgel. Het eéndaags mini-festival is in samenwerking met het Festival Oude Muziek.

Link

TivoliVredenburg. Foto: Robert Oosterbroek

Vunzige Deuntjes

Waar: TivoliVredenburg
Wanneer: Zaterdag 22 februari, van 0.00 uur tot 4.30 uur
Prijs: 19,50 euro

De populaire dansavond Vunzige Deuntjes is weer in de TivoliVredenburg. Tijdens deze deuntjes is het schuren, twerken, grinden en daggeren geblazen. De laatste hiphop, R&B en dancehall van toen tot nu wordt weer gedraaid tijdens het meest vunzige feestje van Nederland.

Link

Bokoedro & Future Jazz Band

Waar: Ekko
Wanneer: Zaterdag 22 februari, van 21.00 uur
Prijs: 11 euro

Hiphop met liveband. De Yung dreamy mumble boss Bokoedro is een maker van future jazz. Op zijn nieuwe mixtape laat hij harde bassen, dromerige synths en binnenmondse bars over eerlijke jeans, blauwe rook en Bruno Mars horen. Hij brengt voor zijn show een jazzband mee.

Link

De Stadsschouwburg. Foto: Bas van Setten

The Future is now

Waar: Stadschouwburg
Wanneer: Vrijdag 21 februari, van 20.15 uur tot 22.30 uur
Prijs: 17 euro

‘The future is now’ is het nieuwe minifestival van Stadsschouwburg Utrecht, waarbij korte voorstellingen van jonge talentvolle makers op verrassende manieren worden getoond. Zo bleek de kantoortuin bijvoorbeeld een goede plek voor cabaret, werd er ‘geslowd’ in de Escherfoyer en kon je meebouwen aan een speeltuin voor volwassenen in de Zocherfoyer. De gangen van de keuken waren een goede ‘underground’-bar. Het programma is altijd een creatieve mix tussen verschillende genres.

Link

1 Reactie

Reageren
 1. ColdSweat

  En natuurlijk:

  DO THE REGGAE

  Waar: Moira
  Wanneer: Zondag 23 februari, van 14.00 tot 21.00 uur
  Prijs: 5 euro

  Het Utrechtse reggaecollectief Elephant Sound nodigt vrienden en bekenden uit voor een basrijk reggae matinee in de mooiste zaal van Utrecht – de Moira. Samen met Covenant Sound (Den Bosch), Tin Wish Tin (Nijmegen), Meet me in Jamaica (Utrecht) en Olaf (Utrecht) serveert Elephant Sound deze zondag de beste ska, rocksteady, (roots) reggae en dub.

  Link: https://www.facebook.com/events/183029419766072/

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).