Het is weer weekend: de leukste uittips voor ouders en kinderen | De Utrechtse Internet Courant Het is weer weekend: de leukste uittips voor ouders en kinderen | De Utrechtse Internet Courant

Het is weer weekend: de leukste uittips voor ouders en kinderen

Het is weer weekend: de leukste uittips voor ouders en kinderen
Bier en Appelsap is een platform voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week een overzicht van de leukste weekendtips!

Bier en Appelsap is een platform voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week een overzicht van de leukste weekendtips!

Speciaal voor DUIC heeft Bier en Appelsap 5 leuke tips voor het weekend voor je geselecteerd!

Modderdag (4+)
Die heerlijke korrelige drap langs je tenen of tussen je vingers. Modder is waanzinnig! DOCK en Utrecht Natuurlijk maken van Gagelsteede een waar modderparadijs tijdens Modderdag. Ze bieden schone, reinigende modder in de vorm van groene klei gezichtsmaskers. Natuurlijk is er ook modder om lekker vies van te worden.

Wanneer: vrijdag 28 juni
Waar: Gagelsteede, Utrecht
Meer info: 
website Utrecht Natuurlijk

Maak je eigen tekenrobot (8+) & Maak je eigen kunst (6+) 
Maak je eigen grappige tekenrobot bij bibliotheek Leidsche Rijn. Ga naar de workshop en ontdek alle mogelijkheden!
Na de workshop over de kunstwerken van Stockholder mag je zelf aan de slag met je eigen kleurige kunstwerk in de bieb van Hoograven.

Wanneer: 28 juni en 29 juni
Waar: Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum en Bibliotheek Hoograven, Utrecht
Meer info: 
website Bibliotheek Utrecht

Het leukste reisje van Nederland
Wie trein zegt, zegt reizen. Avontuur. Ontdekken. Plezier. Het hele jaar door kun je hiervoor terecht bij het Spoorwegmuseum, maar daar komt nu een extra beleving bij! Op 29 juni introduceert het Spoorwegmuseum negen zomerse dagen lang ‘Het leukste reisje van Nederland’. Samen met de top van Nederland op het gebied van kunst en cultuur, word je meegenomen op de reis van je leven.
Laat je verrassen, verbazen en verwonderen. Pak je paspoort, verzamel de stempels van alle 7 bestemmingen en maak een unieke reis!

Wanneer: 29 juni t/m 7 juli
Waar: Spoorwegmuseum, Utrecht
Meer info: 
website Spoorwegmuseum

Kids Weekend: Toy Story 4
Je favoriete speelgoed vriendjes zijn weer terug in de nieuwe film Toy Story 4! Ga samen met al jouw vriendjes deze geweldige nieuwe kinderfilm bekijken tijdens het Kids Weekend bij Kinepolis.
Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn grootste prioriteit is de zorg voor Andy en Bonnie. Wanneer Bonnie’s tot speelgoed omgetoverde handenarbeidprojectje, genaamd Forky, zichzelf als ‘vuilnis’ ziet en niet als speelgoed, besluit Woody hem te laten zien waarom het leuk is om speelgoed te zijn.

Wanneer: 29 en 30 juni
Waar: Kinepolis Jaarbeurs, Utrecht
Meer info: 
website Kinepolis

Lepeltje Lepeltje Utrecht
Een prachtig groen stadspark, leuke mensen, live muziek en kwaliteitseten. Gooi daarbij een rijk gevuld programma voor kinderen in de mix en dat maakt Lepeltje Lepeltje Utrecht! De mobiele keukens bieden voor iedereen wat wils, of je nu houdt met klassieke gerechten of klaar bent voor een meer creatieve kost.

Wanneer: 28 t/m 30 juni
Waar: Park Lepelenburg, Utrecht
Meer info: 
website Lepeltje Lepeltje

Wil je meer uitjes? Ga dan naar www.bierenappelsap.nl. Tip: check voor je op pad gaat altijd nog even de website of Facebookpagina van de betreffende organisatie voor eventuele wijzigingen of annuleringen. 

 

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).