Hoofdredacteur De Speld morgen te gast in Utrecht College Tour | De Utrechtse Internet Courant Hoofdredacteur De Speld morgen te gast in Utrecht College Tour | De Utrechtse Internet Courant

Hoofdredacteur De Speld morgen te gast in Utrecht College Tour

Hoofdredacteur De Speld morgen te gast in Utrecht College Tour
Jochem van den Berg, hoofdredacteur van de satirische nieuwssite De Speld, is woensdagavond te gast bij Utrecht College Tour. Vanaf half 8 ’s avond wordt hij door studenten ondervraagd in de Kargadoor.

Jochem van den Berg, hoofdredacteur van de satirische nieuwssite De Speld, is woensdagavond te gast bij Utrecht College Tour. Vanaf half 8 ‘s avond wordt hij door studenten ondervraagd in de Kargadoor.

“We kunnen betere onzin maken”, dacht van den Berg na inspiratie te hebben opgedaan in de Verenigde Staten waar hij de American Musical and Dramatic Academy in twee jaar afrondde. De enige echte en satirische nieuwssite van Nederland, De Speld, is het resultaat van zijn inspiratie uit Amerika en morgenavond komt hij daarover vertellen.

Woensdag 2 december om 19:30 uur wordt Van den Berg geïnterviewd in de Kargadoor aan de Oudegracht 36. Daarna is er tijd voor de studenten in de zaal om hun vraag aan hem stellen.

In de College Tour van Kargadoor worden de komende maanden ook nog gasten als Alexander Klopping, Tineke Schouten en Giel Beelen geïnterviewd.

1 Reactie

Reageren
  1. Freek

    Komt dit nog ergens online beschikbaar?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).