Dit is er dit weekend te doen voor ouders en kinderen | De Utrechtse Internet Courant Dit is er dit weekend te doen voor ouders en kinderen | De Utrechtse Internet Courant

Dit is er dit weekend te doen voor ouders en kinderen

Dit is er dit weekend te doen voor ouders en kinderen
Bier en Appelsap is een online magazine voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week op DUIC een overzicht van de leukste weekendtips!

Bier en Appelsap is een online magazine voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week op DUIC een overzicht van de leukste weekendtips!

cirque moustache

Cirque Moustache op de Geertje’s Hoeve

Kennen jullie Cirque Moustache? Dit jonge circus uit Utrecht trekt deze zomer langs allerlei leuke plekken in de regio voor een voorstelling. Vrijdagmiddag kun je terecht op de Geertje’s Hoeve. Knuffel de geitjes, doe wat oud-Hollandse spelen en schuif dan aan in de circustent voor een mooie voorstelling!

Wanneer: vrijdag 15 juli, 15.30 terrein open, voorstelling start om 19.15 
Waar: Geertje’s Hoeve, Haarzuilens
Meer info: website Cirque Moustache

Dikkie Dik Paleis Soestdijk

Dikkie Dik op Paleis Soestdijk 

Deze zomer vind je Dikkie Dik op Paleis Soestdijk! In de tuinen is een mooie speurtocht uitgezet, waarin Dikkie Dik de hoofdrol speelt. Deze speurtocht is te doen tijdens de openingstijden van het paleis en de tuin. Een aantal zaterdagen worden er extra activiteiten georganiseerd. Zo kun je aankomende zaterdag lekker tekenen en is er een voorstelling van Joes Boonen te zien.

Wanneer: zaterdag 16 juli 09.30 uur
Waar: Paleis Soestdijk in Baarn
Meer info: website paleis Soestdijk

lazy-sundayafternoon

A Lazy Sunday Afternoon in Park Lepelenburg

Deze zondagmiddag is er in Park Lepelenburg weer lekkere muziek van verschillende bandjes te horen. De toegang is gratis. Neem een kleedje mee, een tas met hapjes en drankjes en ga genieten van lekkere muziek!

Wanneer: zondag 17 juli, vanaf 13.00 uur
Waar: Park Lepelenburg, Utrecht
Meer info: Facebook event

molen de ster

Rondleiding in Molen de Ster

Elke zaterdag kun je bij Molen de Ster uitleg krijgen over hoe de molen werkt. Leuk om eens van binnen te zien! Daarnaast ligt de molen op een erg lekker plekje. Er is een klein speeltuintje, er zijn wat beesten en sinds kort is er ook het fijne terras van het Molencafé. Gastblogger Karianne heeft er voor Bier en Appelsap al een mooi artikel over gemaakt!

Wanneer: zaterdag 16 juli
Waar: Molen de Ster, Lombok
Meer info: website Molen de Ster

Nijntje museum 12

Voorlezen in het nijntje museum

Elke zondagmiddag wordt er in het nijntje museum voorgelezen. Het voorleesteam kiest elke keer weer nieuwe boekjes die passen bij het seizoen. Met een kaartje voor het museum is de toegang gratis. Het is handig om van tevoren een kaartje te kopen, want het museum werkt met toegang op bepaalde tijden. En een tip: als de zon schijnt is het in het museum vaak wat rustiger, fijn!

Wanneer: zondag 17 juli om 14.00 uur en om 15.00 uur
Waar: nijntje museum, Agnietenstraat 2, Utrecht
Meer info: website nijntje museum

ibiza delight

Ibiza Delight bij Klein Scheveningen

Op zondag 17 juli vindt Ibiza Delight plaats bij Beachclub Klein Scheveningen in Lopikerkapel. Op de fair vind je ongeveer 50 standhouders met producten rondom het thema Ibiza. Voor de kids is er een speeltuin, een springkussen en een strandje aan de Lek waar de kleintjes lekker kunnen scheppen in het zand. Ook is er een dj en brassband.

Waar: Beachclub Klein Scheveningen Lekdijk Oost 16A, Lopikerkapel
Wanneer: zondag 17 juli 12.00 uur – 17.00 uur
Meer info: Facebookevent

Wil je meer tips? Bier en Appelsap selecteert elke week de leukste weekendtips om op pad te gaan met je kinderen in de regio Utrecht.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).