Dit is er dit weekend te doen in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Dit is er dit weekend te doen in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Dit is er dit weekend te doen in Utrecht

Dit is er dit weekend te doen in Utrecht
In Kytopia wordt elke zomer traditiegetrouw gebroed op unieke samenwerkingen en nieuwe muziek. Wat dat oplevert ga je zien en horen op het festival Stekker in het Park. In het Griftpark is zaterdag de tiende editie van Flying Parket. Hier kun je jamsessies bijwonen en lekker barbecueën. Op zondag is er een zomers kledingruilfeestje in de Stadstuin. Kijk hieronder wat er nog meer is te doen dit weekend.

In Kytopia wordt elke zomer traditiegetrouw gebroed op unieke samenwerkingen en nieuwe muziek. Wat dat oplevert ga je zien en horen op het festival Stekker in het Park. In het Griftpark is zaterdag de tiende editie van Flying Parket. Hier kun je jamsessies bijwonen en lekker barbecueën. Op zondag is er een zomers kledingruilfeestje in de Stadstuin. Kijk hieronder wat er nog meer is te doen dit weekend.

08-13 Contenders car sepia 72The Contenders

De muzikale vrienden Jay Nash en Josh Day uit Los Angeles brengen samen als The Contenders een mix van folk, rock en country op een bed van groove en storytelling. Dit Amerikaanse duo staat eenmalig op de planken in Nederland en dat gaat gebeuren in Molen de Ster. Nash toerde tien jaar als solo-artiest door de VS en Europa. Hij verkocht 60.000 albums zonder ooit een conventioneel platencontract te hebben getekend. Josh Day komt uit North Carolina en brengt met zijn virtuoze percussie en krachtige stem de liedjes tot het niveau dat aanspreekt bij het publiek.

Wanneer? Zaterdag 13 augustus om 20.00 uur
Waar? Molen de Ster
Hoe duur? € 9

persbericht-Stekker-in-het-Park-1-2-2-1125x750Stekker in het Park

Elk jaar nodigt Stekker de artiesten van Stekker in het Park een week lang uit in de opnamestudio’s van Kytopia, waar ze samen kunnen experimenteren. De unieke samenwerkingen en nieuwe muziek die dit oplevert, hoor je op zaterdag 13 augustus in De Voorveldse Polder tijdens Stekker in het Park, een dag vol muzikale ontdekkingen en gezelligheid. Op de line-up staan dit jaar onder meer: Cobblestone Jazz vs. The Mole (aka Modern Deep Left Quartet), Alex Smoke, Steve Rachmad, Colin Benders, Deadbeat vs. T. Raumschmiere, Pitto en St. Paul.

Wanneer? Zaterdag 13 augustus van 12.00 tot 23.00 uur
Waar? Voorveldse Polder
Hoe duur? € 32

13730864_1113853498653716_3686105042655311208_o-1Flying Parket 10th edition

Flying Carpet is een vrijwillig non-profit muziekcollectief uit Utrecht dat iedere eerste en derde dinsdag van de maand jamsessies organiseert in het ACU. In de zomer verplaatst de altijd gezellige sessie naar buiten. Voor de tiende keer alweer! Deze zaterdag strijkt het tapijt neer in het Griftpark. Tijdens Flying Parket krijgen muzikanten, bands, theatergroepen, dichters en andere kunstenaars het podium. Vergeet bij deze fijne buiteneditie niet je barbecue, hapjes, drankjes en je eigen lievelingsinstrument mee te nemen.

Wanneer? Zaterdag 13 augustus vanaf 15.00 uur
Waar? Griftpark
Hoe duur? Gratis

13529019_1765526670383504_7109832087603481672_nA Lazy Sunday Afternoon (Tolsteegplantsoen)

Zomer betekent: ontspannen in het park! Bij de jaarlijks terugkerende minifestivals A Lazy Sunday Afternoon gaat dat het best. Op verschillende zondagen in de maanden juni, juli, augustus en september staat dit evenement in Utrechtse parken. Deze zondag is het Tolsteegplantsoen aan de beurt. Hou de Facebook-pagina van het evenement in de gaten voor meer info.

Wanneer? Zondag 13 augustus van 13.00 tot 17.00 uur
Waar? Tolsteegplantsoen
Hoe duur? Gratis

De Kledingbibliotheek 2.0 from De Kledingbibliotheek on Vimeo.

De Kledingbieb’s Zomer Kledingruil

De Kledingbibliotheek 2.0 organiseert evenementen waarbij jij op een andere manier aan je nieuwe zomerjurkje of nieuw kerstjurkje kunt komen. Er wordt per seizoen een kledingruilfeestje georganiseerd. De speciale seizoenenkledingruils. Hierbij kun je kleding komen ruilen onder genot van live muziek, een drankje en extra standjes van designers of andere duurzame initiatieven. Deze zondag is er een speciale Zomer Kledingruil in de Stadstuin, compleet met zomerse minimarkt erbij. Graag aanmelden via [email protected]

Wanneer? Zondag 14 augustus van 14.00 tot 17.00 uur
Waar? Stadstuin
Hoe duur? € 10 inclusief hapjes en drankjes (neem hiervoor 3-5 zomerse kledingstukken mee)

Zijn we nog iets vergeten? Je kunt jouw uittip hieronder plaatsen.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).