Leuke weekendtips voor ouders en kinderen in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Leuke weekendtips voor ouders en kinderen in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Leuke weekendtips voor ouders en kinderen in Utrecht

Leuke weekendtips voor ouders en kinderen in Utrecht
Bier en Appelsap is een platform voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week een overzicht van de leukste weekendtips!

Bier en Appelsap is een platform voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week een overzicht van de leukste weekendtips!

Speciaal voor DUIC heeft Bier en Appelsap 5 leuke tips voor komend weekend voor je geselecteerd!

Modeltrein Expo On TraXs
Van 15 t/m 17 maart 2019 opent het Spoorwegmuseum de deuren voor de 11de editie van Modeltrein Expo On traXS! Tussen de grote locomotieven van het museum stelen de kleine evenbeelden drie dagen lang de show. Overal staan opstapjes om alles goed te kunnen zien en op het Jeugdplein kunnen kinderen eindeloos bouwen, spelen en rangeren met modeltreinen.

Wanneer: 15 t/m 17 maart
Waar: Spoorwegmuseum, Utrecht
Meer info: website Spoorwegmuseum

Landelijke Sterrenkijkdagen
Extra lang sterren kijken tegen een gereduceerde prijs! Speur de hemel af naar planeten en satellieten en leer sterrenbeelden herkennen tijdens de extra lange Sterrenkijkavonden op Sonnenborgh. Reserveren is niet nodig, kom gewoon langs! Sonnenborgh is open tussen 19.00 en 23.00 uur.

Wanneer: 15 en 16 maart
Waar: Sonnenborgh Museum, Utrecht
Meer info: website Sonnenborgh

Oor overboord (4+) van Het Filiaal theatermakers
Soms wil Max gewoon even helemaal niets. Niet iets oefenen, geen opdrachtjes en zeker niet luisteren naar iemand anders. Soms wil ze alleen maar stilte en een beetje ronddobberen in haar eigen bedenksels. ‘Oor overboord’ is een filosofische kleutervoorstelling over de stilte vinden in jezelf. Het fantasierijke verhaal wordt gespeeld bij daglicht, door twee acteurs in een ingenieus decor.

Waar: Stadsschouwburg, Utrecht
Wanneer: zondag 17 maart
Meer info: website Stadsschouwburg

Rupsje Nooitgenoeg verjaardagsfeest
‘Rupsje Nooitgenoeg’ van Eric Carle bestaat dit jaar alweer vijftig jaar. Van het boek over het gulzige rupsje zijn al vijftig miljoen exemplaren verkocht en het is in 65 talen vertaald. Reden voor een feestje in de Bibliotheek Utrecht! Vier je het mee op zondag 17 maart? Er is veel leuks te doen!

Wanneer: zondag 17 maart
Waar: Centrale Bibliotheek, Utrecht
Meer info: website Bibliotheek Utrecht

Escaperoom Het Inni Park
Hou je van spanning, schrik je niet terug voor gesloten deuren en heb je zin om een nieuwe diersoort te leren kennen? Dan is ESCAPEROOM Het Inni Park de plek voor jou! In deze escaperoom voor kinderen werk je samen om het mysterie rond de Inni’s op te lossen tijdens een spannende zoektocht.

Wanneer: 2 februari t/m 7 april
Waar: De Vrijstaat, Utrecht
Meer info: website de Vrijstaat

Wil je meer uitjes? Ga dan naar www.bierenappelsap.nl. Tip: check voor je op pad gaat altijd nog even de website of Facebookpagina van de betreffende organisatie voor eventuele wijzigingen of annuleringen. 

 

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).