Mirliton Theater krijgt een doorlopend theaterprogramma | De Utrechtse Internet Courant Mirliton Theater krijgt een doorlopend theaterprogramma | De Utrechtse Internet Courant

Mirliton Theater krijgt een doorlopend theaterprogramma

Mirliton Theater krijgt een doorlopend theaterprogramma

Het gerestaureerde Mirliton Theater in Hoog Catharijne krijgt weer een doorlopend theaterprogramma. Vanaf volgende week zal er op de woensdag-, donderdag-, en vrijdagmiddag Club Mirliton plaatsvinden.

Een ambitieus nieuw programma met tal van bekende en minder bekende Nederlandse muzikanten, cabaretiers en theatermakers, midden in het grootste winkelcentrum van Nederland”, aldus de organisatie. Op woensdag 22 januari is de officiële opening van CLUB Mirliton met singer-songwriter Mevrouw Tamara. Op deze middag presenteert zij de release van het eerste deel ‘Maar nu’ van haar multimediaal project ‘Zo lang mogelijk’.

Het Mirliton Theater bestaat al sinds de bouw van Hoog Catharijne in 1973 en beleefde toentertijd ook haar hoogtijdagen. Later raakte het theater in verval en werd er nog maar weinig georganiseerd.  Enkele jaren geleden is het theater gerestaureerd in de originele jaren zeventig stijl. DUIC TV was bij de heropening in 2012 aanwezig.

3 Reacties

Reageren
 1. SpringinTheater

  Wij wensen het initiatief een vliegende start toe, met veel theater en publiek uiteraard!

 2. Mary

  Naar aanleiding van dit bericht ben ik een keer op een vrijdagmiddag naar het Mirliton gegaan om een voorstelling bij te wonen.
  Theater echter gesloten en nergens een aankondiging van een voorstelling, openingstijd oid.
  Waar en wanneer kan ik een voorstelling bijwonen?

  Met vriendelijke groet,
  Mary Douma

 3. Nico Groenenberg

  NB: de entree van het Mirlitontheater is inderdaad er goed verstopt (doordeweeks meestal afgesloten door een afscheidingsdeur), maar hier goed te zien: https://www.youtube.com/watch?v=DsnItU6H9fk

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).