Nieuw Utrechts festival op 26 locaties in de stad | De Utrechtse Internet Courant Nieuw Utrechts festival op 26 locaties in de stad | De Utrechtse Internet Courant

Nieuw Utrechts festival op 26 locaties in de stad

Nieuw Utrechts festival op 26 locaties in de stad
De Nijverheid is de eerste locatie van het festival
Het nieuwe Koekoek 030 Festival dat volgende week van start gaat in Utrecht duurt in totaal 3 maanden. In die periode zijn er elk weekend verschillende optredens bij in totaal 26 locaties.

Het nieuwe Koekoek 030 Festival dat volgende week van start gaat in Utrecht duurt in totaal 3 maanden. In die periode zijn er elk weekend verschillende optredens bij in totaal 26 locaties.

De eerste optredens vinden plaats op 5 januari bij De Nijverheid. Het festival zal geopend worden met de vintage folkrock band Heavy Whipped Cream. Ook kan je vanaf deze dag de kunstexpositie van Suus Kwee bewonderen.

In totaal zullen er op 26 plekken in Utrecht tijdens de weekenden in januari, februari en maart optredens zijn. De organisatie laat weten: “Locaties van verschillende ondernemers, waar je misschien niet snel een optreden zal verwachten, zullen tijdens Koekoek 030 Festival omgetoverd worden tot een pop-up podium voor muzikale acts.”

Naast muzikale optredens zullen er ook exposities zijn van jonge talentvolle Utrechtse kunstenaars en designers. Andere locaties die dit jaar aan bod komen zijn: Venster, ZIMIHC Zuilen, Karibu Café, Boulderhal sterk, De Moestuin, Krachtstation, The Food Club, Bij de Steef, Kantien, De Kromme Haring, 30 ML Coffee Roasters Leidsche Rijn, Kookkunst en Koffie, Instock, Werkspoorcafé de Leckere, Op Zuid, Averechts, De Botanische Tuinen, de Dreef, Molen de Ster, Fort Lunet IV, Oproer, Cultuur 19, Loft 88, Kringloop de Arm en Hof van Cartesius. Toegang is altijd gratis.

3 Reacties

Reageren
 1. Niels Bokhove

  Godzijdank, alweer een festival! Ik verveelde mij al dood, want er zijn veel te weinig festivals in Utrecht. Hoe kom ik mijn dag door met één festival per week ?!.

 2. Joep

  What the fuck voegt dit nu eigenlijk toe aan het bestaande aanbod en de bestaande mogelijkheden voor talenten om zich te laten zien aan de wereld?

  Kan de organisatie daar eens antwoord op geven?

 3. Kok Kraaijeveld

  @ Niels, je bent toch wel een beetje een zuurpruim hè om telkens hier op deze manier op te reageren. Doe eens een leuk tegenvoorstel joh?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).