Op stap met de kids: My First Festival, Kerstival en Junglebook | De Utrechtse Internet Courant Op stap met de kids: My First Festival, Kerstival en Junglebook | De Utrechtse Internet Courant

Op stap met de kids: My First Festival, Kerstival en Junglebook

Op stap met de kids: My First Festival, Kerstival en Junglebook
Rondom de feestdagen en in de kerstvakantie zijn er weer tal van leuke activiteiten te doen. Deze keer geen weekendtips, maar Bier en Appelsap heeft de leukste tips voor de kerstvakantie voor je verzameld!

Rondom de feestdagen en in de kerstvakantie zijn er weer tal van leuke activiteiten te doen. Deze keer geen weekendtips, maar Bier en Appelsap heeft de leukste tips voor de kerstvakantie voor je verzameld!

Kerstival

Kerstival in Museum Catharijneconvent

Kerstival in Museum Catherijneconvent is het festival van sneeuw, maretakken, dennengeur en licht. Je kunt genieten van de mooie verhalen, warm jezelf bij de vuurkorf, maak zelf sneeuw terwijl je schommelt, doe de kerstlichtjes-challenge of bouw een peperkoekhuisje. Er is ontzettend veel te beleven voor jong en oud.

Wanneer: t/m 8 januari
Waar: Museum Catharijneconvent, Utrecht
Meer info: website Museum Catharijneconvent

jungleboek

Jungleboek in de schouwburg

In de Stadsschouwburg kun je deze kerstvakantie naar Jungleboek. Het verhaal van Mowgli wordt verteld door een groot ensemble dat bestaat uit maar liefst 10 dansers van ISH, de 9-koppige band Jungle By Night en de rapper Gikkels.

Wanneer: 22 t/m 30 december
Waar: Stadsschouwburg, Utrecht
Meer info: website Stadsschouwburg

pompoenpitten-utrecht-natuurlijk-olielampje

Winter in Castellum Hoge Woerd

In Castellum Hoge Woerd worden er tijdens de kerstvakantie veel activiteiten georganiseerd. Zo kun je de levende kerststal bezoeken, maar ook Romeins olielampje maken bij Steede Hoge Woerd in De Meern (28 december).

Wanneer: 24 december t/m 8 januari
Waar: Castellum Hoge Woerd, De Meern
Meer info: website Castellum Hoge Woerd

winterboerderij-kamerik

Winterboerderij in Kamerik

Bij de Boerinn in Kamerik kunnen kinderen tussen de 2 en 10 jaar allerlei leuke binnen- en buitenactiviteiten doen tijdens De Winterboerderij.

Wanneer: 27 t/m 30 december
Waar: De Boerinn, Kamerik
Meer info: website Winterboerderij

my-first-festival

Festival voor kids

De jongste muziekfans kunnen in de kerstvakantie naar My First Festival. Het is een afwisselend en muzikaal festival speciaal voor kinderen in TivoliVredenburg in Utrecht

Wanneer: 28 december
Waar: TivoliVredenburg, Utrecht
Meer info: website TivoliVredenburg

Wil je meer tips om met je kinderen op pad te gaan in de kerstvakantie? Ga dan naar www.bierenappelsap.nl.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).