Op stap met de kids: Halloween! | De Utrechtse Internet Courant Op stap met de kids: Halloween! | De Utrechtse Internet Courant

Op stap met de kids: Halloween!

Op stap met de kids: Halloween!
Bier en Appelsap is een online magazine voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week voor DUIC een overzicht van de leukste weekendtips! 

Bier en Appelsap is een online magazine voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week voor DUIC een overzicht van de leukste weekendtips! 

utrecht-de-balije-header

Halloweenfeest in Speeltuin de Balije
Zaterdag is er een heel spannend feestje in bouwspeeltuin de Balije. Er zijn die avond verschillende activiteiten zoals een kampvuur, een Haunted house (9+), een Glow in The dark Bowling en nog veel meer! Koop wel van tevoren een kaartje voor slechts 50 cent!

Wanneer: zaterdag 29 oktober
Waar: Speeltuin de Balije, Leidsche Rijn

halloween-cruises2015-hero

Griftsteede wordt Griezelsteede! 
Er is zaterdag heel veel te zien en te doen bij Griftsteede: luisteren naar griezelverhalen bij het kampvuur, Halloween knutsel maken, Halloween dansen, er zijn Griezelhapjes, Halloween schminken, een Spookhuis (6 t/m 12 jaar) en een Griezelspeurtocht. Trek je engste griezeloutfit aan!

Wanneer: zaterdag 29 oktober
Waar: Griftsteede, Utrecht

achterdijk-halloween

Pompoendag bij fruitboerderij De Achterdijk
Ga je ook je eigen Halloween pompoen maken op de Pompoendag bij fruitboerderij De Achterdijk? Er zijn mooie oranje pompoenen die je kan uithollen. Met mooie figuurtjes en een waxine lichtje geeft de pompoen licht in het donker. Je krijgt er natuurlijk een glaasje puur sap bij! En terwijl de kids bezig zijn is er van alles te proeven en te kopen in en om de Plattelandwinkel!

Wanneer: zaterdag 29 oktober
Waar: Plattelandwinkel de Achterdijk, Bunnik

halloween-rechtbank

Halloween in de Rechtbank
Deze zondag staat Kids in Court geheel in het teken van Halloween. Je kan pompoenen uithollen, enge koekjes bakken en Halloween snoepjes eten! En de volwassenen kunnen ondertussen natuurlijk gewoon genieten van warme chocomel of lekker borrelen. Daarnaast is de Rechtbank een samenwerking aan gegaan met Sublime FM en vind je nu elke maand de mooiste live-optredens in het restaurant. Deze zondag van 15.00 – 18.00 uur is Steffen Morrisson te zien.

Wanneer: zondag 30 oktober
Waar: de Rechtbank, Utrecht

boergondische-markt-1024x593

Boer-gondische Markt
Deze markt is de ideale plek voor fijnproevers en bewuste eters om te vertoeven, te proeven en kennis van voedsel op te doen. Er staat een slager, een kok, een worstenmaker, een slijter, taartenbakkers en nog veel meer. Ook kan je pannenkoeken bakken en popcorn poffen op melkbussen, is er een springkussen en kun je mee met de rondleiding over de boerderij met de (hulp)boer!

Wanneer: zaterdag 29 oktober 
Waar: Landwinkel de Hooierij, de Bilt
Meer info: website Landwinkel de Hooierij

nacht-van-de-nacht-fotocredits-johan-van-der-wielen
Foto: Johan van der Wielen

De Nacht van de Nacht
Op diverse plekken in de regio kan je tijdens de Nacht van de Nacht op 29 oktober onder begeleiding wandelen door het donker en ontdekken hoe mooi de nacht is. Luister naar alle geluiden die je kan horen van de verschillende (nacht)dieren of kijk met sterrenkijkers naar de donkere hemel.
Er zijn o.a. activiteiten bij Fort Rhijnauwen (8+) in Utrecht, Steede Hoge Woerd (13+) in de Meern en het Beauforthuis (6+) in Austerlitz.

Meer tips vind je op de website van Bier en Appelsap!

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).