Op stap met de kids: Utrecht Kookt, Kadefestival en naar het theater - De Utrechtse Internet Courant Op stap met de kids: Utrecht Kookt, Kadefestival en naar het theater - De Utrechtse Internet Courant

Op stap met de kids: Utrecht Kookt, Kadefestival en naar het theater

Op stap met de kids: Utrecht Kookt, Kadefestival en naar het theater
Bier en Appelsap is een online magazine voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week een overzicht van de leukste weekendtips!

Bier en Appelsap is een online magazine voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week een overzicht van de leukste weekendtips!

trampolines-kids

Utrecht Kookt in Park Transwijk
Van vrijdag 9 tot en met zondag 11 september kun je in Park Transwijk genieten van talloze foodtrucks, pop-up restaurants, optredens, fantastische grillmeesters, verrassende wijnen, een biertuin en nog veel meer lekkers. Dat wordt smullen! Voor de kinderen zijn er trampolines, springkussens en op vrijdag een leuke kinderdisco!

Wanneer: vrijdag 9 t/m zondag 11 september
Waar: Park Transwijk, Utrecht
Meer info: website Utrecht Kookt

kunstmarkt de bilt

Kunstmarkt De Bilt
De naam Kunstmarkt is misschien een beetje misleidend, want er staan kraampjes met kunstenaars in het park, maar daarnaast is er ook een podium met leuke bandjes. Kinderen kunnen aan de slag met leuke workshops of draaien rondjes in de zweefmolen. Er is straattheater en je kunt er lekker eten krijgen.

Wanneer: vrijdagavond 9 september en zaterdag 10 september
Waar: Van Boetzelaerpark, de Bilt
Meer info: website Kunstmarkt de Bilt

Hoeve Ravenstein Oogstfeest

Oogstfeest op Hoeve Ravenstein
Op zaterdag 10 en zondag 11 september wordt het Oogstfeest op Hoeve Ravenstein gevierd. Op de boerderij kun je met eigen ogen zien hoe er met passie voedsel verbouwd wordt op eigen erf. Er is een markt, kookdemonstraties, kinderen kunnen op onderzoek uit op de boerderij, of ga bijvoorbeeld zelf bloemen plukken in de pluktuin.

Wanneer: zaterdag 10 en zondag 11 september
Waar: Hoeve Ravenstein, Baarn
Meer info: website Hoeve Ravenstein

Molman

Naar het theater
Het theaterseizoen is weer begonnen, dus je kunt dit weekend ook weer kiezen uit leuke voorstellingen, zoals bijvoorbeeld deze:
– 10 september – De Tantes (8+), De Toneelmakerij, Podium Hoge Woerd, De Meern
– 11 t/m 18 september – Molman (9+), Het Filiaal Theatermakers, Stadsschouwburg Utrecht
– 11 september – De Geniale Mislukte Oerknalvoorstelling (6+), Slagwerk Den Haag, Stadsschouwburg Utrecht
– 11 september – De Griezels van Roald Dahl (7+), Centrale Bibliotheek, Utrecht

Kijk even op de sites van de theaters voor de precieze tijd en hoe je aan kaartjes kunt komen!

kadefestival

Kadefestival in Utrecht
Zondag is het weer tijd voor de 2e editie van het Kadefestival. Ondernemers aan de Oosterkade en Westerkade hebben hun krachten gebundeld en laten je kennis maken met het moois wat zij te bieden hebben. Naast de deelnemende restaurants en winkels kun je er ook terecht voor lekkere muziek van de optredende bands en voor de kinderen is er een springkussen en schminken.

Wanneer: zondag 11 september
Waar: Oosterkade en Westerkade, Utrecht
Meer info: Facebookpagina event

ZON Festival

ZON Festival in Utrecht
ZON is het jaarlijks terugkerende Festival van Zuilen en Ondiep in en om het Vorstelijk Complex. Een bruisend Festival met diverse optredens, workshops en presentaties van een zeer gevarieerde groep artiesten uit de Wijk. Vanaf 13.00 starten de optredens.

Wanneer: zondag 11 september, vanaf 13.00 uur
Waar: Vorstelijk Complek/ZIMIHC Theater Zuilen
Meer info: Facebookpagina event

Wil je meer tips? Bier en Appelsap selecteert elke week de leukste weekendtips om op pad te gaan met je kinderen in de regio Utrecht. www.bierenappelsap.nl

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).