Organisatie Dancefair breidt aankomend weekend uit met Musicfair | De Utrechtse Internet Courant Organisatie Dancefair breidt aankomend weekend uit met Musicfair | De Utrechtse Internet Courant

Organisatie Dancefair breidt aankomend weekend uit met Musicfair

Organisatie Dancefair breidt aankomend weekend uit met Musicfair
http://youtu.be/Kcvr6fkSQh4

In het weekend van 13 en 14 februari vindt in de Jaarbeurs voor het eerst de educatieve muziekbeurs Musicfair plaats. Op het evenement delen artiesten als Waylon, Gers Pardoel en John Coffey hun muzikale kennis. De organisatie verwacht zo’n achtduizend bezoekers die kunnen deelnemen aan meer dan tweehonderd seminars, workshops en masterclasses.

Musicfair is een toevoeging aan Dancefair, die dit jaar voor de vijfde keer wordt georganiseerd. Op de Dancefair geven dj’s en producers als Hardwell en Secret Cinema workshops en seminars.

‘Een logische uitbreiding’, volgens de organisatie. Met de Musicfair hoopt de organisatie een betaalbaar en educatief netwerkevenement voor musici te bewerkstelligen, zoals de Dancefair dat voor de makers van elektronische muziek is.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).