Dit is er dit weekend te doen in Utrecht - De Utrechtse Internet Courant Dit is er dit weekend te doen in Utrecht - De Utrechtse Internet Courant

Dit is er dit weekend te doen in Utrecht

Dit is er dit weekend te doen in Utrecht
Vrijdag   The Cool Quest in Cloud Nine

Het is weer bijna weekend! Waar moet je zijn? DUIC geeft tips.

Donderdag

Tribute to Freddie Mercury
Frontman van Queen en podiumbeest Freddie Mercury overleed deze dag precies 25 jaar geleden. In Tivoli brengen componist Dirk Brossé met zijn orkest en de zangers Joseph Clark en The Voice-finaliste Jennie Lena een muzikale ode aan de legendarische zanger. De hits zullen klinken deze avond. Tof: Clark klinkt als Freddie én lijkt op hem.
facebook_logo_detail

Vrijdag  schermafbeelding-2016-11-23-om-17-42-39
The Cool Quest in Cloud Nine
In Cloud Nine treedt de Nederlandse pop-hiphop band The Cool Quest op. Je kunt ze kennen van hun single Shine. Ook waren ze 3FM Serious Talent. Dit jaar bracht de band een EP uit: Pulsar, waarop de saxofoon heeft plaatsgemaakt voor de gitaar. Een nieuwe sound.
facebook_logo_detail

 

Vrijdag en zaterdag15036357_751623678302642_7091521431596105636_n
Wijnproeverij Petit Clos
Omdat de decembermaand in het verschiet ligt, organiseert wijnhuis Petit Clos Utrecht een gratis proeverij deze dagen. Ga langs, wals, proef, en neem een fles van je favoriete wijn mee naar huis voor de feestdagen (of daartussenin). Die kost dan wel weer iets.
facebook_logo_detail

 

Zaterdag waterboys-facebookomslag
Voorpremière Waterboys
Fans van exclusieve voorvertoningen gaan zaterdag naar het Louis Hartloopercomplex. Daar vindt de eerste maandelijkse editie plaats van NFF x LHC met de première van Waterboys; het intens grappige verhaal over misdaadromanschrijver Victor en zijn cello spelende zoon Zack.
facebook_logo_detail

Zondag schermafbeelding-2016-11-23-om-18-05-27
Stop je sok repareerfeestje
Heb je kledingstukken die je leuk vindt, maar waar net even iets aan mankeert? Neem ze deze middag mee naar het repareerfeestje van de Kledingbibliotheek. Je leert ter plekke zomen, stoppen en verstellen, en in een wip een originele draai te geven aan een item. Je kunt ook alleen genieten van streekbier en de muziek.
facebook_logo_detail

 

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).