Rotsoord krijgt eigen tweedaags bierfestival: Bocktoberfest | De Utrechtse Internet Courant Rotsoord krijgt eigen tweedaags bierfestival: Bocktoberfest | De Utrechtse Internet Courant

Rotsoord krijgt eigen tweedaags bierfestival: Bocktoberfest

Rotsoord krijgt eigen tweedaags bierfestival: Bocktoberfest
Foto: DUIC / Marlot van den Berg
Drie horecazaken op Rotsoord gaan samen een festival organiseren. Het festival in de stijl van de Oktoberfeesten is op 6 en 7 oktober op het plein naast de Helling.

Drie horecazaken op Rotsoord gaan samen een festival organiseren. Het festival in de stijl van de Oktoberfeesten is op 6 en 7 oktober op het plein naast de Helling.

Klein Berlijn, Taplokaal Gist en De Helling presenteren samen het Bocktoberfest Rotsoord op 6 en 7 oktober. Het gehele weekend wordt het plein op de Helling omgetoverd tot een heuse Bierhalle.

“Met een Berlijns café, speciaalbiercafé én poppodium wordt het hoog tijd voor een gezamenlijk Oktoberfest op Rotsoord”, aldus de organisatoren. “Met pullen pils, bockbier en weizen, wursten, dirndls, schlagers, lederhosen, polka’s en nog veel meer belooft het wunderbar te worden.”

Het festival begint op zaterdag 6 oktober om 15.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Een dag later stopt het feest twee uur eerder.

8 Reacties

Reageren
 1. Grrrh

  Ik mag hopen voor de omwonenden,,dat het bierfestival binnen de cafees zijn
  Anders wordt het weer een groot dronkemansgebral buiten op straat
  En uiteraard megaboxen

 2. mees kees

  https://www.jellinek.nl/vraag-antwoord/is-72-glazen-in-de-week-hetzelfde-als-14-op-een-dag/
  Na dit ‘festival’ gezellig weer naar het volgende……Vervelend dat Jellinek en andere deskundologen steeds roet in het eten gooien. Maar trek je daar niks van aan & zuip lekker door, want ‘Den Haag’ is jullie heel dankbaar voor alle accijns!

 3. Cor

  @Grrrh: staat gewoon in het artikel dat het op het plein is

 4. Kim

  Volgens mij is dit een evenement, of een zogeheten “vermaakje” waar een vergunning voor moet worden aangevraagd. Die heb ik nog niet gezien. Dan wordt het knap kort dag als je nog de geldende zienswijze- en bezwaartermijn wilt halen.

 5. Piet

  Is leuk en gezellig joh! Wordt dat vreemde pleintje nog eens ergens voor gebruikt! Ik vind het een mooi initiatief. En tussen al die honderd / tweehonderd omwonenden geniet ongetwijfeld meer dan de helft gezellig mee, en zitten er ook vast 5 tussen (met name aan de overkant van het water) die lekker zuur kunnen lopen doen: klagen, vergunningen proberen tegen te houden, politie bellen en lekker in hun vuistjes wrijven als ze roet in het eten kunnen gooien…
  Cheers!

 6. MJPD

  @Piet Lekker aan het trollen vanuit je Vinexwoning in Leidse Rijn, jochie?

 7. Piet

  @MJPD Ik snap niet zo goed waarom je dat zou denken. Ik woon lekker op Rotsoord.

 8. Cico

  Flink geld verdienen aan dronken mensen in de openbare ruimte! Top concept, werkt al jaren uitstekend in deze stad

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).