Spaghetteria weer open na ravage door plofkraak: ‘Alles is weer als voor de knal’ | Spaghetteria weer open na ravage door plofkraak: ‘Alles is weer als voor de knal’ – De Utrechtse Internet Courant

Spaghetteria weer open na ravage door plofkraak: ‘Alles is weer als voor de knal’

Spaghetteria weer open na ravage door plofkraak: ‘Alles is weer als voor de knal’
Spaghetteria.
De gloednieuwe vestiging van de Spaghetteria gaat vanmiddag om 17.00 uur weer open. De horecazaak werd getroffen door een grote schade nadat er een plofkraak was op een pinautomaat naast het pand.

De gloednieuwe vestiging van de Spaghetteria gaat vanmiddag om 17.00 uur weer open. De horecazaak werd getroffen door een grote schade nadat er een plofkraak was op een pinautomaat naast het pand.

“We hebben het hele weekend doorgewerkt en ook de aannemer heeft met vier man staan knallen”, vertelt een van de eigenaren van het restaurant. Alles is weer opnieuw gestuct en geschilderd. “Alles is weer als voor de knal.”

In de nacht van maandag op dinsdag rond 04.00 uur schrok de omgeving van de kruising Jan van Scorelstraat en de Adriaen van Ostadelaan wakker van een enorme klap. Met een explosie sloegen criminelen toe bij de pinautomaat van de ABN AMRO.

De klap zorgde niet alleen voor schade aan de pinautomaat. Ook de nieuwste locatie van Spaghetteria is zwaar beschadigd. Zo waren de tussenmuren ontzet, tegels in de afwasruimte en de bar gebroken en waren er lekkages doordat de leiding scheef was gaan staan.

Het restaurant was op 12 april open gegaan en is de derde locatie van Spaghetteria in Utrecht.

Bekijk hieronder de beelden van de ravage.

7 Reacties

Reageren
 1. Anne

  Goed voor de ondernemer!
  Maar.. het mooie en gezellige pleintje daar op de hoek is overdag helaas verworden tot een soort houthandel met uitstalling van allerlei maten picknickbanken…..

 2. Erwin

  Ook de Korte Koestraat is dankzij de spaghetteria verworden tot houthandel. Verschrikkelijk hoe dit leuke straatje volgegooid is met picknickbanken!!

 3. Bernhard

  Eens met eerdere reageerders. Het is geen gezicht..

 4. Martin de Bruijn

  Ik wil bovenstaande reacties graag onderschrijven. Hier komt nog bij dat deze op zich al van gemeentewege levensgevaarlijk gemaakte vijfsprong er nog onoverzichtelijker op is geworden, vooral voor oudere fietsers en voetgangers. Hier moet wat mij betreft snel verandering in komen, maar optimistisch ben ik daar, gezien de ideeën van de gemeente, niet over.

  Overigens gun ik iedere horecaondernemer die zich aan regels houdt een ongestoorde exploitatie. Helaas houden veel van deze ondernemers zich niet aan de regels, zijn de regels ook nog veel te ruim en begint het dus op steeds meer plekken in Utrecht echt uit de hand te lopen.

 5. Hans

  Wat fijn dat de zaak nu eindelijk van start kan. Mooie plek. Relaxte omgeving om op een prima plek te kunnen neerstrijken. Houthandel?? Och och, kom op mensen. Het zijn leuke bankjes waar je in de avondzon kunt plaatsnemen om in contact te kunnen treden met je buurtgenoten onder het genot van… Gelukgewenst na zoveel tegenslag en ellende!

 6. Datdus

  Ik vind het eigenlijk heel gezellig uitzien, die picknickbanken.

  En die zogenaamd onoverzichtelijk situatie, zorgt er juist voor (helemaal niet onoverzichtelijk trouwens) dat alle verkeersdeelnemers van alle kanten vaart minderen en rustig dit kruispunt nemen. Dat gaat overigens prima sinds de aanpassing en de situatie is veel rustiger, en veiliger geworden. Van een druk kruispunt waar verkeerslichten een MOETJE waren, omdat het niet anders kon naar verkeersdeelnemers die rekening met elkaar houden en elkaar ruimte geven. Dat dus.

 7. Gerard Brugmans

  De gemeente utrecht vindt het terrasbeleid van Spaghetteria kennelijk geen probleem. Bij de vestiging op de hoek Biltstraat / Wittevrouwensingel zetten ze al jaren de boel helemaal dicht met die picknick banken. En daar komen dan tijdens openingstijden nog de bergen fietsen bij van hun klanten. Leer er maar mee leven, in utrecht is horeca belangrijker dan bewoners!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).