Tivoli komt met alcoholvrije clubavond special voor tieners | De Utrechtse Internet Courant Tivoli komt met alcoholvrije clubavond special voor tieners | De Utrechtse Internet Courant

Tivoli komt met alcoholvrije clubavond special voor tieners

Tivoli komt met alcoholvrije clubavond special voor tieners

Na de twintigers en de 30-somethings, kunnen nu ook de tieners terecht in Tivoli. ‘Bovenbouw!’ is de nieuwe clubavond voor 15-plussers. Goede muziek en toffe lichtshows, maar een ding ontbreekt: de alcohol. 

Het idee voor de alcoholvrije clubavond ontstond nadat leeftijdgrens voor de verkoop van alcohol omhoog ging naar 18 jaar. ‘We hadden al heel lang het idee dat we bij Tivoli iets mistte, en toen de alcohol leeftijd omhoog werd geschroefd naar 18, was het duidelijk. We moeten jongeren ook iets bieden,’ aldus Tivoli. Vaak vinden feesten voor tieners plaats in buurthuizen, waar de kwaliteit van de muziek niet al te best is. Met het nieuwe feest in Tivoli kunnen de tieners losgaan in een echte club.

Indrinken

Of het een vaste clubavond wordt, is nog te bezien. ‘We moeten afwachten hoe het allemaal loopt, maar wij denken dat er wel animo is’. Pubers die indrinken en beschonken aan de deur verschijnen worden naar huis gestuurd. ‘Het is niet te voorkomen dat de bezoekers gaan indrinken, maar onze portiers zullen hier goed op letten.’

Het eerste feest vind plaats op 15 februari van 23.00 tot 04.00 in Tivoli de Helling. De 15-plussers kunnen los gaan op de muziek van DJ Novaro Deux & Dubbelfris, en genieten van speciale alcoholvrije cocktails.

2 Reacties

Reageren
  1. Monica

    Mooi initiatief! Maar kunnen jullie de tijden ook niet beter aanpassen aan de leeftijd van de doelgroep???

  2. marianne

    Tijden lijken mij zeer geschikt; een tiener wil ook uit. Net als wij toen we jong waren. Maar dochter denkt dat niemand komt en wacht af. Wil zelf graag dansen, maar als de peergroup niet komt gaat ze ook niet. Verder komen ze nergens meer in in Utreg. Jammer. Dit is toch het moment om te proberen en terug te kunnen vallen op je ouders als t eens mis gaat?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).