TivoliVredenburg toch al in juli open voor eerste dansavond TivoliVredenburg toch al in juli open voor eerste dansavond

TivoliVredenburg toch al in juli open voor eerste dansavond

TivoliVredenburg toch al in juli open voor eerste dansavond
TivoliVredenburg in Utrecht heeft toch al in juli een dansavond in de agenda staan. Eerder leek het erop dat het eerste nachtelijke feestje half augustus gevierd kon worden, maar inmiddels staat op 16 juli Blackout gepland, het drum ’n bass-feestje van het Utrechtse trio Black Sun Empire.

TivoliVredenburg in Utrecht heeft toch al in juli een dansavond in de agenda staan. Eerder leek het erop dat het eerste nachtelijke feestje half augustus gevierd kon worden, maar inmiddels staat op 16 juli Blackout gepland, het drum ’n bass-feestje van het Utrechtse trio Black Sun Empire.

Blackout is alleen toegankelijk met een vaccinatiebewijs of een negatief testbewijs in de CoronaCheck-app. Die coronatoegangsbewijzen maken het voor TivoliVredenburg mogelijk om de coronaregels op deze avonden los te laten.

TivoliVredenburg liet eerder weten pas half augustus weer open te gaan voor club- en dansavonden. De organisatie koos daarvoor om verwarring met andere evenementen te voorkomen. Bij de meeste andere concerten en voorstellingen in TivoliVredenburg hoeft het publiek namelijk niet te testen voor toegang. De geldende coronamaatregelen moeten daar dus worden nageleefd.

Andere lijn

Nu kiest TivoliVredenburg dus toch een andere lijn. “Eerste editie van drum ’n bass nacht sinds 75 weken”, schrijft TivoliVredenburg op de website over Blackout. “Er is natuurlijk maar één crew die je het nieuwe nacht-tijdperk laat aftrappen wanneer alles net even te lang heeft stilgestaan.”

Tickets voor Blackout zijn vanaf 12 uur te koop via de website van TivoliVredenburg.

Gekoppelde berichten

7 Reacties

Reageren
 1. Baliekluiver

  Jongeren (en hun wegkijkende ouders) blijven de pandemie lekker aanjagen, ook nu ze niet meer kunnen volhouden dat corona ‘iets voor oude mensen’ is. Kunnen we afspreken dat wie het nu nodig vindt om een Delta feest te organiseren straks in de volgende lockdown geen recht meer heeft op een uitkering?

 2. Bernhard

  @baliekluiver: Laat eens zien dan dat covid-19 niet iets voor ‘oude mensen’ is? Ik ken heel veel mensen in de groep 25-35 en _niemand_ heeft noemenswaardige klachten ondervonden van een besmetting. De cijfers onderschrijven dat. Die paar uitzonderingen die wel in het ziekenhuis belanden, zijn de uitzonderingen die regel bevestigen.

 3. Trol

  Baliekluiver….stel (denk eens positief) dat ook al zullen de besmettingen stijgen, er bijna niemand meer in het ziekenhuis terecht komt. Dan is het toch gewoon prima. We zullen een keer gewoon door moeten. En vooralsnog werkt het vaccineren prima. Al zijn er straks 10k/20k besmettingen per dag. Als het opname beeld niet afwijkt van een griepgolf, dan is het prima toch. Als er dan vooral ongevaccineerden in het ziekenhuis terecht komen kan ik naar jou analogie ook zeggen: betalen ze de rekening ook zelf?

 4. Baliekluiver

  @Trol: zeker, we moeten een keer door. Het is alleen de vraag of het circus dat we nu hebben opgetuigd (gammele testjes, sjoemelende controleurs en rammelende ict systemen, allemaal onder toezicht van popiejopie politici en burgemeesters die nu alles best vinden) om de high-risk vermaak en vertier industrie en haar klanten van dienst te zijn daar de beste manier voor is. En nee, als je in het ziekenhuis terecht komt betaal je die rekening niet zelf, die betalen wij met z’n allen, net zoals alle andere pandemiekosten tot nu toe. Maar kennelijk zijn dansfeesten zo belangrijk dat ze tegen elke prijs door moeten gaan!

 5. Moniek

  Enschede. En daarna allemaal naar opa en oma. Voor herhaling in Utrecht vatbaar.
  Moet ik meer zeggen?

 6. Uuutje

  De culturele sector heeft zijn zaakjes, zoals eigenlijk al het hele jaar, met het uitvoerig testen WEL op orde;

  itt de malafide horecazaken die keer op keer de coronagolven aanjagen. Uitsmijters die wegkijken, gesjoemel met testbewijzen, of gewoon horecabazen die overdag al feestjes bouwen, veel te veel mensen (jongeren) binnen laten zonder testen, zonder afstand en zonder verdere maatregelen.

  Zaterdagmiddag gezien. Een kroeg waar je zo binnen kwam en vele mensen klef op elkaar aan het hangen en dansen waren, zonder toegangstesten. De leeftijd van het publiek maakte duidelijk dat deze mensen niet gevaccineerd waren en schijt hadden aan iedere coronamaatregel. Gefaciliteerd door de uitbater van de kroeg.

 7. Scherpschutter

  @Moniek

  Dat lijkt me niet verstandig, aangezien u kennelijk over het hoofd ziet dat opa en oma gevaccineerd zijn.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).