Uittips: Café Theater Festival, Culturele Zondag en muziek voor je zintuigen | De Utrechtse Internet Courant Uittips: Café Theater Festival, Culturele Zondag en muziek voor je zintuigen | De Utrechtse Internet Courant

Uittips: Café Theater Festival, Culturele Zondag en muziek voor je zintuigen

Uittips: Café Theater Festival, Culturele Zondag en muziek voor je zintuigen
http://youtu.be/xEhGCaZases

http://youtu.be/xEhGCaZases

Café Theater Festival

‘Kijkt wat dieper in het glaasje’, is het motto van Café Theater Festival 2015. In 26 café’s in de Utrechtse binnenstad wordt dit weekend het theater gevierd. Er zijn dit jaar verschillende routes opgesteld. Handig!

Wanneer? Vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 maart
Waar? Op verschillende plekken in de stad
Hoe duur? Gratis!

KKK15_beeldmerkstaand

Culturele Zondag: Kijken, kijken, kopen!
Op zondag 8 maart verandert de Utrechtse binnenstad in één groot podium. Winkeliers en makers slaan hun handen ineen en zetten zichzelf en Utrecht in de etalage tijdens Kijken, Kijken, Kopen. Dagjesmensen en koopjesjagers mengen zich met cultuurbezoekers en kunstenmakers. Er is dit jaar weer een uitgebreid programma met muziek, dans, theater en poëzie.

Wanneer? Zondag 8 maart
Waar? Op verschillende plekken in de stad
Hoe duur? Gratis!

Sencity

Sencity

Sencity brengt het ultieme gevoel voor de flow. Muziek maximaal voor al je zintuigen, met niet alleen fijne acts en artiesten uit binnen- en buitenland, maar ook aromajockeys, foodjockeys, signdancers, textjockeys en revolutionaire Sensefloor. Je komt zintuigen tekort!

Wanneer? Zaterdag 7 maart vanaf 21:00 uur
Waar? TivoliVredenburg, Ronda
Hoe duur? € 17,50

Lasses

KargaLive: The Lasses

Het folkduo The Lasses, bestaande uit Sophie ter Schure en Margot Limburg, speelde vorig jaar al in Ierland op uitnodiging van singer-songwriter Luka Bloom, en doet dit voorjaar de Amerikaanse oostkust aan in een tour met Amerikaanse violiste Kathryn Claire. Maar vlak voordat ze naar Amerika gaan spelen ze even nog bij De Kargadoor hun prachtige tweestemmige liedjes en verhalen uit de Schotse, Ierse en Amerikaanse traditie.

Wanneer? Vrijdag 6 maart vanaf 20:45
Waar? De Kargadoor
Hoe duur? 5 euro

FotoFoto-expositie bij Fotogalerie Utrecht
Zondag 8 maart opent Fotogalerie Utrecht de expositie rondom het spraakmakende werk van kunstenares Danielle van Zadelhoff. Haar werk raakt veel mensen en trekt momenteel veel aandacht in zowel binnen- als buitenland. Dat er iets bijzonder met haar portretwerk aan de hand is mag duidelijk zijn. Samen met Fotogalerie Utrecht heeft Danielle een bijzondere expositie samengesteld.

Wanneer? Vanaf zondag 8 maart
Waar? Fotogalerie Utrecht
Hoe duur? Gratis!

Club Klezmer

Dansen, lachen en uit je dak gaan. Zo beleef je een optreden van de Amsterdam Klezmer Band, aldus de band zelf. Daar valt weinig tegen in te brengen. Sinds 1996 heeft deze zeven-koppige formatie zich ontwikkeld tot een gerenommeerde live-band die nu tot de absolute wereldtop van de klezmer- en balkanscene behoort.

Wanneer? Zaterdag 7 maart
Waar? RASA
Hoe duur? € 16,50

Kift2

De Kift

Deze legendarische Nederlandse band gaat al ruim twintig jaar mee en is niet te stoppen. Gelukkig is er in al die jaren relatief weinig veranderd: De Kift valt nog steeds niet in een hokje te stoppen. De muziek, met wortels in de fanfare en punk, dient als ondersteuning voor het vertellen van verhalen. De band beweert geen teksten te kunnen schrijven en liet zich daarom inspireren door literatuur (van Dante tot W.F. Hermans) en door documentaires zoals Dark Days.

Wanneer? Zaterdag 7 maart vanaf 20:00
Waar? EKKO
Hoe duur? € 15

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).