Uittips: De hele zaterdag gratis concerten in de binnenstad | De Utrechtse Internet Courant Uittips: De hele zaterdag gratis concerten in de binnenstad | De Utrechtse Internet Courant

Uittips: De hele zaterdag gratis concerten in de binnenstad

Uittips: De hele zaterdag gratis concerten in de binnenstad
Stukafest Het is nog niet te laat, er zijn nog kaarten beschikbaar voor Stukafest Utrecht. Grote namen als Spinvis en Emil Landman zijn al uitverkocht, maar voor bijvoorbeeld een workshop van cartoonist Agribald, zanger Tim Tells, zangeres On Eva en de Youth Food Movement Utrecht zijn nog kaartjes te kopen. Vis je achter het net, dan is er nog altijd het Stukafest Eindfeest in EKKO.

Stukafest

Het is nog niet te laat, er zijn nog kaarten beschikbaar voor Stukafest Utrecht. Grote namen als Spinvis en Emil Landman zijn al uitverkocht, maar voor bijvoorbeeld een workshop van cartoonist Agribald, zanger Tim Tells, zangeres On Eva en de Youth Food Movement Utrecht zijn nog kaartjes te kopen. Vis je achter het net, dan is er nog altijd het Stukafest Eindfeest in EKKO.

Vergeet niet foto’s die je maakt tijdens Stukafest met DUIC te delen!

Wanneer? Woensdagavond
Waar? In verschillende studentenkamers in de stad, het eindfeest is in EKKO
Hoe duur? Een ticket voor het Stukafeest kost €5,50, voor drie rondes Stukafest en het Stukafeest ben je €14,50 kwijt. Kaarten voor het feest worden ook aan de deur verkocht.

24h

Instore concerten en meer

Zaterdag kun je in de binnenstad terecht voor gratis concertjes in vierentwintig cafés en winkels, die deel uitmaken van 24uur LiveBuild. Zo kun je o.a. ontbijten bij Coffeecompany, naar een basement sale in Walden en taarten kopen in De Ontdekking. Wat voor jou een leuke dag oplevert, levert voor LiveBuild’s waterproject geld. Om 18:00 wordt de dag in de ACU afgesloten met een jamsessie die door Pollination wordt gehost.

Wanneer? Zaterdag 6 februari, maar ook op de dagen er omheen zijn er activiteiten. Kijk hier voor het programma.
Waar? Op diverse plekken in de stad

I Took Your Name
Er is weer een optreden in de kelder van Goede Vrijdag, en wat voor eentje. Chris van der Ploeg is bekend van de band Audiotransparent en speelt zijn soloproject onder de naam I Took Your Name. Je kunt fijne indie- folkmuziek verwachten.
Let op: er is maar plaats voor 20 mensen.

Wanneer? Vrijdag 6 februari vanaf 21:30 uur
Waar? Goede Vrijdag
Hoe duur? €4,-

VLEK

Cloudnights
Aanstaande vrijdag vindt de aftrap van het wekelijks terugkerende Cloudnights plaats, een samenwerking van TivoliVredenburg met U Jazz. VLEK mag als eerste het podium betreden, een gedreven en eigenwijs jazzcollectief van improvisatoren met hun wortels stevig in de Brabantse zandgrond. Na de zeer goed ontvangen debuut-cd Speck (2012) presenteert de groep nu haar nieuwe album en nieuwe programma: Smoking Gun.

Wanneer? Vrijdag 6 februari vanaf 21:00 uur
Waar? TivoliVredenburg, Cloud Nine
Hoe duur? Reguliere tickets voor aanstaande vrijdag kosten €16,-, de tickets voor de weken daarna zijn goedkoper

Hof

Theater in Hofman

Vanaf februari is er tweemaal per maand theater in Hofman Café! Elke tweede en vierde zondag van de maand presenteert het café een relaxte, intieme en verrassende middag vol theater en ontspanning. Geen moeilijke tragedies of hoogdravende kunstvormen, maar laagdrempelig theater voor iedereen. Na afloop wordt er met de pet rond gegaan en voor de liefhebber is er nog de kans om met de makers of spelers na te praten.

Wanneer? Zondag van 15:00 tot 17:00
Waar? Hofman Café
Hoe duur? Gratis

DeStad

My Generation

Wil je gegarandeerd feest? Donderdagavond draait DJ Salvador weer plaatjes uit alle jaren bij Café De Stad. My Generation is de dansavond voor de oudere jongere met het beste van 50 jaar popmuziek. Op de dansvloer gaan we van Pharrell Williams naar Curtis Mayfield, van rock naar disco, oud en nieuw dwars door elkaar heen.

Wanneer? Donderdagavond vanaf 21:00 uur
Waar? Café De Stad, Lange Jufferstraat

http://youtu.be/ESk0qvqKJaE

Diana Jones

De Amerikaanse singer-songwriter Diana Jones hoort thuis in het rijtje Gillian Welch, Alison Krauss en Iris DeMent. Jones groeide als geadopteerd kind op in New York, maar kwam er na haar studie achter dat haar voorouders bij de Appalachen wonen, het gebergte waar de bluegrass vandaan komt. Op haar doorbraakplaat My Remembrance Of You (2006) is uitstekend te horen dat deze traditionele muziek diep in haar genen zit, en ook met haar nieuwe album Museum Of Appalachia Recordings (2013) waan je je honderd jaar terug in de tijd.

Wanneer? Zaterdag 7 februari vanaf 20:00 uur
Waar? TivoliVredenburg, Cloud Nine
Hoe duur? €11,-

1 Reactie

Reageren
  1. Theatersport toernooi

    Aanvullende tip: het Nederlands Theatersport Toernooi in Het Huis. Het grootste improvisatie evenement in de Benelux. 35 Teams van improvisatieacteurs spelen 77 volledig geimproviseerde voorstellingen op basis van uw suggesties. Kaarten en info via http://www.theatersporttoernooi.nl

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).