Uittips: It’s raining men tijdens de Culturele Zondag | De Utrechtse Internet Courant Uittips: It’s raining men tijdens de Culturele Zondag | De Utrechtse Internet Courant

Uittips: It’s raining men tijdens de Culturele Zondag

Uittips: It’s raining men tijdens de Culturele Zondag
Mannenhumor, mannengedrag, mannenpraat en mannenvriendschap staan dit weekend centraal in de stad. De ‘Culturele Zondagen’ vinden dit weekend weer plaats. Kun je als vrouw nou beter de stad verlaten voor een weekendje? Welnee, dit mannenfestijn is voor iedereen leuk.

Mannenhumor, mannengedrag, mannenpraat en mannenvriendschap staan dit weekend centraal in de stad. De ‘Culturele Zondagen’ vinden dit weekend weer plaats. Kun je als vrouw nou beter de stad verlaten voor een weekendje? Welnee, dit mannenfestijn is voor iedereen leuk.

Schermafbeelding 2014-10-08 om 19.58.12Culturele zondagen

Zoals gezegd staat de hele stad in teken van de Culturele Zondagen. De voorbereidingen zijn in volle gang en in de stad zijn de vlaggen van het Filmfestival inmiddels vervangen door die van de ‘Zondagen’. Sinds de start in 2002 is ‘Culturele Zondagen’ uitgegroeid tot een sterk, origineel en succesvol merk, bekend bij een groot en breed publiek. De laatste editie trok 70.000 bezoekers. je kan dit weekend op laagdrempelige wijze op vele locaties in de stad kennis maken met het mannelijke geslacht. Het grote doel: een dag in de ban van de man zijn. Kijk voor meer info en programma hier.

lezen van brief

Kennis delen en vergaren tijdens ‘Talk Salon’

De ‘Talk Salon’ is een interactieve theatervoorstelling, waarbij de bezoekers actief deelnemen aan de gesprekken over het thema van de maand. De onderwerpen die aan de orde komen in de werfkelder aan de Oudegracht zijn niet alleen herkenbaar voor de bezoekers, maar hebben ook betrekking op hun persoonlijk of professioneel functioneren. Het doel van de gesprekken: kennis delen en kennis vergaren en dit afgewisseld met muziek, zang, dans, toneel en video. Het thema van komende zondag is agressie. Een kaartje kost 7,50 en is hier te bestellen.

The Q komt met lichtjes spelen in Stathe
The Q komt met lichtjes spelen in Stathe

The Q helemaal gratis in Stathe

‘The Q’ is een Utrechtse band en staat bekend om de levendige en enthousiaste performance van de leadzangeres Isya van Leeuwen. In de loop van de tijd heeft de band al een vaste schare fans opgebouwd. Komende zaterdag staat de band gratis in Stathe. Bekijk voor meer info, tijden en een impressie van ‘The Q’ op de site van Stathe.

Schermafbeelding 2014-10-06 om 13.54.45Meedijnen op Afrikaanse kunst

Afrovibes Festival brengt zaterdag een avondvullend programma met hedendaagse dans van twee toonaangevende choreografen uit Zuid-Afrika en Mozambique. In de foyer van de Stadsschouwburg is een festival café met fotografie en design, en live muziek van de Zuid-Afrikaanse jazz zangeres Joya Mooi.

‘Uncles & Angels’ is een interactieve dans- en videovoorstelling van een Zuid-Afrikaanse choreograaf. Centraal staat de Riet Dans, een culturele ceremonie rondom maagdelijkheid uit Zuidelijk Afrika. Dit is nog maar een greep uit het hele programma.  Het Afrovibes Festival wordt van 8 t/m 17 oktober georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Rotterdam en in Utrecht

Vibrerende bassen in Central Studios

Perfecte timing voor het festival ‘Herfstkriebels’ nu de herfst aangebroken lijkt. Central Studios moet zaterdag omver geblazen worden door onder andere Sidney Samson en Gregor Salto, achter hun draaitafels laten zij horen waarom zij grootmeesters op het gebied van house zijn. Bekijk voor meer informatie de facebookpagina van Herfstkriebels. Er zijn nog kaarten.

Schermafbeelding 2014-10-06 om 15.43.38

Totaalbeleving tijdens Vocal Dance

Met de voorstelling ‘Take A Chance On Me’ nodigt Vocal Dating je uit in het theater. ‘Take A Chance On Me’ is een theatrale entertainment show.De combinatie van muziek, theater, dans en beeld maakt het al met al een totaalbeleving. De show neemt je mee in een meerstemmig avontuur. Hits als: ‘Somebody to love – Queen’, ‘Libertango – Astor Piazolla’ tot aan ‘Marry you – Bruno Mars’ zullen de revue passeren.

Vocal Dating  geeft twee shows in het ZIMIHC theater Zuilen (Utrecht) op 11 oktober a.s. om 15:00 en 20:00 uur.

Je kunt reserveren via zimhic.nl

1 Reactie

Reageren
  1. Van Pimpelen

    … “Totaalbeleving”, en vraag me af in welke uitgaaf van Woordenlijst Nederlandse Taal dit een vermelding vindt; wacht en huiver!
    Evenzo de ‘mannenbeleving’. Sedert jaren gaf het vrouwelijke achterste aanleiding tot recensies als ‘lekker kontje’ evenwel zonder deze serieus in ogenschouw te nemen.
    Thans is het tijd (18:31) voor de mannelijke bips, al wordt deze door menigeen ondergewaardeerd. Met andere woorden, door de heteroseksuele vrouw te herontdekken en wat dies meer zij.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).