Uittips voor ouders en kinderen: Dans, acrobatiek en Lazy Sunday | De Utrechtse Internet Courant Uittips voor ouders en kinderen: Dans, acrobatiek en Lazy Sunday | De Utrechtse Internet Courant

Uittips voor ouders en kinderen: Dans, acrobatiek en Lazy Sunday

Uittips voor ouders en kinderen: Dans, acrobatiek en Lazy Sunday
Bier en Appelsap is een online magazine voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft vanaf deze week wekelijks een overzicht van de leukste weekendtips voor ouders en kinderen!

Bier en Appelsap is een online magazine voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft vanaf deze week wekelijks een overzicht van de leukste weekendtips voor ouders en kinderen!fort ruigenhoek high res (1)

Tweetakt op Fort Ruigenhoek

Zaterdag en zondag kun je voor het laatst dit jaar naar Tweetakt op Fort Ruigenhoek, daarna moet je weer een jaartje wachten. Ga kunst bekijken, naar een theatervoorstelling of spelen op het mooie fort in de grote ballenbak, torens bouwen of lekker sjoelen.

Waar: Fort Ruigenhoek
Wanneer: zaterdag 28 en zondag 29 mei
Meer info: website van Tweetakt wonderland introdans

Wonderland (6+) door Introdans in de Stadsschouwburg

In ‘WONDERLAND’ krijgen fantasie en avontuur vrij baan. ‘What good would the moon be’ van Inbal Pinto en Avshalom Pollack is een wonderlijke reis vol slapstickachtige dans. In ‘Swingle sisters’ toont Alexander Ekman zijn gevoel voor humor en timing: drie danseressen ‘zitten’ aan een rijdende tafel en hoesten in een strak en aanstekelijk ritme. Cayetano Soto levert met ‘Malasangre’ een woeste formatiedans af, op de sexy swing van Cubaanse muziek. Alwin Nikolaïs tenslotte voert je mee in zijn verbeelding naar een betoverende wereld. Zijn jouw kids fan van dansen, ga dan naar deze voorstelling!

Wanneer: zaterdag 28 mei 16.00 uur
Waar: Stadsschouwburg Utrecht
Meer info: website Stadsschouwburg tall-tale-acrobatics-weg

Weg (4+) door Tall Tales Acrobatics in het Slottuintheater

In Weg wordt zonder woorden, door middel van mime, dans, jongleren en acrobatiek, het verhaal verteld van een stel dat opgesloten zit in een relatie. Irritaties en onbegrip stapelen zich op totdat de boel escaleert waarna beiden de kracht moeten vinden om sorry te kunnen zeggen en een uitweg te zoeken.

Wanneer: zondag 29 mei, 14.30 uur
Waar: Slottuintheater Zeist
Meer info: website van Slottuintheater  2016-05-15 18.25.18

Lazy Sunday met dj en knutselen bij Restaurant Loft88

Bij restaurant Loft88 kun je zondagmiddag lekker borrelen. Er is een dj en kinderen kunnen knutselen. Bekijk nog even de paardjes bij de manege en geniet op het nieuwe terras.

Wanneer: zondagmiddag 29 mei
Waar: Restaurant Loft 88, Utrecht
Meer info: Facebookpagina Loft88 dag van het park lunetten

Dag van het Park in Park de Koppel en kinderboerderij de Koppelsteede

Utrecht Lunetten bruist op zondag 29 mei. Rond Stadsboerderij Koppelsteede, gelegen in Park De Koppel wordt wederom de Dag van het Park gevierd. Een wijkfeest met activiteiten rond natuur, milieu en cultuur. Je vindt er een terras, informatiekramen, eten & drinken, maar ook alle dieren van de Stadsboerderij van Utrecht Natuurlijk.

Wanneer: zondag 29 mei, 13.00 – 17:00 uur 
Waar: De Koppelsteede, Utrecht
Meer info: website Utrecht Natuurlijk 

Wil je meer tips? Bier en Appelsap selecteert elke week de leukste weekendtips om op pad te gaan met je kinderen in de regio Utrecht. www.bierenappelsap.nl

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).