Uittips: Ramble on, Vincent Bijlo, De Utrechtse Fabriek en Pop voor je Kop

Uittips: Ramble on, Vincent Bijlo, De Utrechtse Fabriek en Pop voor je Kop

Singer-songwriters bij Ramble On, Vincent Bijlo gaat naar Mars, Hippe buitenmarkt De Utrechtse Fabriek en dansen in de Ekko. De vakantie is voorbij en daarom is er dit weekend weer heel veel te beleven in Utrecht.

Ramble on

imagesDeze vrijdag start in De Kargadoor een nieuwe reeks van Ramble On. Een serie concerten van singer-songwriters speciaal geselecteerd door organisator en mede singer-songwriter Eric Devries. Hij haalt ze uit alle hoeken van de wereld, maar ze hebben volgens DeVries een gemene deler: het zijn naast goede muzikanten stuk voor stuk echte verhalenverteller. Vanavond bijt Shawn Mayer uit Nashville het spits af. Kijk hier voor meer informatie. Vrijdag 6 september, vanaf 20:30, De Kargadoor.

 

 

imagesVincent Bijlo en een enkeltje Mars

Vincent Bijlo is voor zijn nieuwe voorstelling Enkeltje Mars door het kabinet voorgedragen als huiscabaretier van de rode planeet. Het achterlaten van aardse ergernissen zoals hondenpoep, files, de crisis en het sukkelige gepolder is daar aantrekkelijk. Mars is niet bepaald in trek bij collega’s, dus vanwege gebrek aan concurrentie is de functie al in de pocket. Toch is de cabaretier niet helemaal zeker of hij de functie kan aanvaarden. Gaat hij de uitdaging aan of zou hij toch te veel heimwee krijgen naar zijn moederplaneet. Kijk hier voor meer informatie. Vrijdag 6 en Zaterdag 7 september, aanvang 20:30, Het Werftheater.

De Utrechtse Fabriek

De Utrechtse Fabriek

Dit weekend vindt in het Griftpark de feestelijke tiende editie van De Utrechtse Fabriek plaats. Deze hippe buitenmarkt geeft een leuke blik achter de schermen van 53 webwinkels. Van mindful meubels tot vintage tot kinderkleding. Naast shoppen zijn er verschillende workshops te volgen en kunnen kinderen zich uitleven in de speeltuin en kinderboerderij. Kijk hier voor meer informatie. Zaterdag 7 en Zondag 8 september, van 10:00 tot 17:00, Griftpark.

 

Stairway

Pop voor je Kop

De maandelijkse pop quiz van de Stairway to Heaven is na een korte vakantiebreak weer terug. Onder de bezielende begeleiding van de jongens van Pop voor je Kop maak je deze avond door middel van verschillende rondes een reis door de wereld van muziek. Toegang is gratis en je maakt kans op een leuke prijs. Kijk hier voor mee informatie. Zaterdag 7 september, van 21:30 tot 23:00, Stairway To Heaven.

Bright Ekko

Bright in Ekko

Poppodium de Ekko is niet alleen de place te be voor de beste indieplaatjes, rocknummers en grootste pophits, maar ook voor een swingende clubavond. Het clubfeest Bright is inmiddels een begrip geworden binnen het Utrechtse uitgaansleven en een kweekvijver voor nieuw talent. Voor de negende editie van Bright heeft de Ekko twee veelbelovende vrouwelijke DJ’s uit Amsterdam gehaald. Official Ikonika en Mayo maken beide hun Utrechtse debuut. Kijk hier voor meer informatie. Zaterdag 7 september, van 23:55, Ekko

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).