Uitverkochte show 2manydj’s betekent goede start Tivoli by Night | De Utrechtse Internet Courant Uitverkochte show 2manydj’s betekent goede start Tivoli by Night | De Utrechtse Internet Courant

Uitverkochte show 2manydj’s betekent goede start Tivoli by Night

Uitverkochte show 2manydj’s betekent goede start Tivoli by Night

In Tivoli Oudegracht werd afgelopen weekend gestart met het nieuwe platform Tivoli by Night. Tijdens het spetterende optreden van 2manydj’s werd het officiële startsein gegeven.

Het medium Tivoli by Night is in het leven geroepen om de electronicaprogrammering in Tivoli in het daglicht te zetten. Dit wordt gedaan door te berichten over aangetrokken artiesten, voor- en nabeleving, verdieping in de clubavond en winacties.

Dagelijks de laatste ontwikkelingen

Het electronicaprogramma van Tivoli werd uitgebreid en verdiept nadat er een programmeur voor dancemuziek was aangesteld in 2012. Dit zorgde al voor enkele interessante avonden in Tivoli. Met Tivoli by Night wordt geprobeerd alle ontwikkelingen en informatie betreffende deze avonden te centreren op de website. Dagelijks zullen de laatste ontwikkelingen, soms met videomateriaal, geplaatst worden op de site www.tivolibynight.nl.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).