Utrecht is volgende maand een kartbaan rijker Utrecht is volgende maand een kartbaan rijker

Utrecht is volgende maand een kartbaan rijker

Utrecht is volgende maand een kartbaan rijker
De kartbaan die in het gedeelte van The Wall in Utrecht komt dat al sinds de oplevering in 2009 leegstaat opent volgende maand. De van oorsprong Britse onderneming TeamSport Karting opent op dezelfde plek ook een bowlingbaan en een plek waar bezoekers kunnen e-darten.

De kartbaan die in het gedeelte van The Wall in Utrecht komt dat al sinds de oplevering in 2009 leegstaat opent volgende maand. De van oorsprong Britse onderneming TeamSport Karting opent op dezelfde plek ook een bowlingbaan en een plek waar bezoekers kunnen e-darten.

De kartbaan opent de deuren op 14 juli. De voertuigen worden elektrisch aangedreven en kunnen en snelheid bereiken van 40 kilometer per uur. “Naast karten biedt TeamSport The Wall ook een scala aan andere leuke activiteiten. Bezoekers kunnen elkaar uitdagen bij het bowlen, hun dartvaardigheden testen op de e-darts baan of de allernieuwste virtual reality-experience ervaren”, is te lezen in een persbericht van TeamSport Karting.

Winkelcentrum The Wall kent een rommelig verleden. Het is een van de langste gebouwen van Nederland en had bij de start veel last van leegstand en financiële tegenslag. Inmiddels zijn er meerdere eigenaren geweest en nu lijkt het erop dat het grootste deel van The Wall wordt verhuurd.

Gekoppelde berichten

7 Reacties

Reageren
 1. Steve

  Elektrisch?
  Het enige wat elektrisch moet zijn , zijn de botsauto’s op de kermis.
  Zit er in The Wall ook al een milieuzone?

 2. Herman

  Kartbanen zitten meestal in oude fabriekshallen, oftewel goedkope locaties.
  Van deze huurder gaat de Wall niet rijk worden.

  Blijft kansloos winkelcentrum, hooguit handig om een artikel te scoren bij Decatlhon ofzo. Gezellig shoppen doe je in de stad.

 3. Rottebert Peermans

  @Herman Wie heeft je beloofd dat dit “gezellig” moet worden?? Dit is voor megastores en outlets die makkelijk bereikbaar moeten zijn met de auto voor het hele gezin, bijvoorbeeld om skispullen te halen. Functioneel en efficient. Het parkeerbeleid van de gemeente zal ervoor zorgen dat dit soort locaties die een aantal uren gratis parkeren bieden steeds succesvoller worden.

 4. Sjoerd

  @Steve: inderdaad, een kartbaan hoort een stinkhal te zijn waar je elkaar niet kunt verstaan. Woke slaat weer eens toe!! /s

 5. Pieter

  Zou idd dom zijn om nog met een brandstof motor te voorzien met de steeds strenger wordende eisen. Ben wel benieuwd of de beleving hetzelfde is.Mis de stank en kanker verwelkende stoffen in iedergeval niet

 6. Nlz

  @ Steve: Nog nooit op een elektrische kart gereden zeker? Accelereert een stuk rapper dan een reguliere. Natuurlijk, het gepruttel vlak achter je ontbreekt, maar de uitlaatgassen ook, wat er voor zorgt dat het gemakkelijker op dit soort plekken is door te voeren.
  Een simpel voorbeeld, als de gebroeders Coronel overgestapt zijn op e-karts, kun je er van uit gaan dat dat een goeie oplossing is. Die gasten hebben benzine door hun aderen stromen, maar zijn ook bijdehand genoeg om ontwikkelingen in de gaten te houden. Zou je ook eens kunnen proberen.

 7. C.m mattu

  Lijkt me erg leuk .gaan we gauw uitproberen …en de stank op de gewone kartbanen kunnen we missen als kiespijn

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).