Utrechtse Bodytalk populairste gaycafé van Nederland | De Utrechtse Internet Courant Utrechtse Bodytalk populairste gaycafé van Nederland | De Utrechtse Internet Courant

Utrechtse Bodytalk populairste gaycafé van Nederland

Utrechtse Bodytalk populairste gaycafé van Nederland

Gaybar Bodytalk aan de Oudegracht heeft de Homohoreca Verkiezing 2013 gewonnen. Via de site Gaysite.nl werd het cafe uitgeroepen tot het meest populaire gaycafé van Nederland. Er werden ruim 16.000 stemmen uitgebracht, waarvan Bodytalk maar liefst 30,4 procent kreeg. 

Het cafe aan de Oudegracht bestaat al bijna 27 jaar, en is een van de drukst bezochtste gay & lesbian bars van Nederland. Naast de prijs voor het meest populaire gaycafé, waren er ook prijzen voor het populaire evenement, de populairste sauna en de populairste discotheek voor homoseksuelen.

In het tweede weekend van februari tourt Gaysite.nl door heel Nederland om de prijzen feestelijk te overhandigen. De prijs bestaat uit een speciaal ontworpen stalen plaquette, een advertentiebudget ter waarde van 1000 euro en natuurlijk de titel ‘meest populaire homohoreca van Nederland’.

Blijven stemmen

‘Bedankt voor de felicitaties, complimenten en ondersteuning! Het team van Bodytalk is er trots op dat wij ons een jaar lang meest populaire gaybar van Nederland mogen noemen! Zaterdag 8 februari ontvangen wij de oorkonde rond 21:00 uur. Fijne avond!” aldus het team van Bodytalk op hun Facebookpagina. Daarnaast wordt opgeroepen om gewoon door te stemmen voor de Homohoreca Verkiezing 2014, en op barvrouw Melissa Afman die strijdt voor de titel ‘Gaybarman van het jaar’.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).