Van Las Vegas naar Utrecht; illusionist Hans Klok strijkt neer in Griftpark Van Las Vegas naar Utrecht; illusionist Hans Klok strijkt neer in Griftpark

Van Las Vegas naar Utrecht; illusionist Hans Klok strijkt neer in Griftpark

Van Las Vegas naar Utrecht; illusionist Hans Klok strijkt neer in Griftpark
Foto's: Bas van Setten
Voordat donderdag de show van Hans Klok in Utrecht van start gaat, was er woensdag nog een repetitie waarin de illusionist al een tipje van de sluier oplichtte. Hij ging in een ronde kooi staan waar tegelijkertijd een motorfiets doorheen raasde.

Voordat donderdag de show van Hans Klok in Utrecht van start gaat, was er woensdag nog een repetitie waarin de illusionist al een tipje van de sluier oplichtte. Hij ging in een ronde kooi staan waar tegelijkertijd een motorfiets doorheen raasde.

Hans Klok is waarschijnlijk de meeste beroemde illusionist van Nederland. Zo heeft hij op podia in Las Vegas gestaan met onder meer Pamela Anderson aan zijn zijde. Nu is zijn nieuwste show, Hans Klok & Friends, neergestreken in het Utrechtse Griftpark.

Woensdag was de repetitie in de theatertent. Op het podium stond een grote ronde kooi, waarin Klok in het midden ging staan. Vervolgens kwam er een motorfiets de kooi inrijden die vaart maakte en op die manier rondjes om de illusionist heenreed. Tijdens de officiële show zijn dit vijf motoren. “We mogen geen wilde dieren meer gebruiken op het podium, maar dit is minstens net zo spectaculair.”

Tekst loopt door onder afbeelding

Spektakel

Naast deze act staat er tijdens de officiële show meer op het programma, waaronder acrobatiek en comedy. De organisatie zegt dat Hans Klok voor negentig minuten spektakel zorgt. Ook komen er buiten de theatertent foodtrucks.

Na Utrecht bezoekt Hans Klok & Friends ook Zaandam, Apeldoorn, Zwolle, Maastricht, Den Bosch en Rotterdam.

Gekoppelde berichten

8 Reacties

Reageren
 1. bawang putih

  mss kan ie het nachtverbod van griftpark gelijk ff weg goochelen?

 2. Baliekluiver

  Stoppen we nou eindelijk met die evenementen, of gaan we nog even door met opjagen van de besmettingsrecords?

 3. Geenstijl@Utrecht🤪

  Schijnt een top show te zijn …..

 4. W.

  Vandaar dat het ineens zo hard waait in Utrecht.

 5. Katja

  Als je kaartjes besteld zijn er 12.50 “servicekosten”. Pardon ? Welke service ? je moet alles zelf doen+kaartjes printen. Wie verdient hier gigantisch aan.?

 6. Herman

  Beetje toveren kan geen kwaad in deze barre tijden!

 7. WvR

  @Katja:
  Iedereen.
  Klok het meest.
  Jij “verdient” ook wat: “Entertainment”.
  Anders had je je geld niet uitgegeven aan de kaartjes.
  Dus blijkbaar een eerlijke ruil.
  Partij (A) levert diensten aan (B) voor een bepaald bedrag.

  Ik prefereer dat ze de servicekosten gewoon opnemen in de prijs. Veel makkelijker, minder irritatie, en je betaald ze toch (alleen dan zonder irritante verrassing). Marktonderzoek zal wel hebben uitgewezen dat tegen de tijd dat de servicekosten worden gepresenteerd 99% niet meer “nee” zegt. Kunnen ze de ticketprijs lager houden, en een groter publiek bereiken.

  Anyway:
  Klok is mijn ding niet.
  Maar ik denk dat je gewoon een hele leuke avond gaat hebben, veel plezier 🙂

 8. Katja

  @WvR, ik heb geen kaartjes gekocht, verbaasde me alleen over de servicekosten.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).