Volop activiteiten tijdens Dag van het Park Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Volop activiteiten tijdens Dag van het Park Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Volop activiteiten tijdens Dag van het Park Utrecht

Volop activiteiten tijdens Dag van het Park Utrecht

Op initiatief van de ANWB en in het kader van de landelijke Dag van het Park wordt op zondag 3 juni in maar liefst 10 Utrechtse parken De Dag van het Park gehouden. De dag wordt gecoördineerd door stichting Via Vinex in opdracht van Natuur- en Milieucommunicatie van de Gemeente Utrecht en er valt zat te beleven. 

Maar liefst 10 parken doen mee met de Dag van het Park. Zo organiseren Het Wilde Westen en Nanette Danckaarts in het Cereol Park een bijzondere dag waarbij alles wat er vanaf 2013 binnen in de Cereolfabriek gaat gebeuren nu alvast naar buiten wordt gebracht: dat wil zeggen kunst, muziek, theater en nog veel meer. Ook in het Màximapark wordt het groot feest met een harmonieorkest met 340 kinderen, een theaterpleintje, sport en spel en kunstworkshops. En in De Koppel in Lunetten staat rondom stadsboerderij De Koppelsteede een heus wijkfeest gepland met optredens van Lunettense artiesten. In de Voorveldse Polder tot slot kunnen bezoekers vanaf pannenkoekenboerderij Groenesteijn een tochtje maken in een ouderwetse paardentram of ponyrijden. Ook in De Gagel, Groenstrook langs ark, Griftpark, Julianapark, Slingerland Park, Wilhelmina Park en Park Waterwin staan uiteenlopende activiteiten gepland. 

Zeker de moeite waard dus om De Dag van het Park in één van de Utrechtse parken te beleven. De dag vindt plaats op zondag 3 juni 2012. Op www.dagvanhetparkutrecht.nl wordt per park informatie gegeven over het programma.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).