Weekendtips voor ouders en kinderen in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Weekendtips voor ouders en kinderen in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Weekendtips voor ouders en kinderen in Utrecht

Weekendtips voor ouders en kinderen in Utrecht
Bier en Appelsap is een platform voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week een overzicht van de leukste weekendtips!

Bier en Appelsap is een platform voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week een overzicht van de leukste weekendtips!

Speciaal voor DUIC heeft Bier en Appelsap 5 leuke tips voor het weekend voor je geselecteerd!

Terrassenfestival: Caribbean Summer
Deze zomer staat het Terrassen Festival Utrecht in het teken van de Caribische zomer. Het Janskerkhof wordt gevuld met één groot terras, een waar stads-strand, lekker Caribisch eten en muziek, cocktails, corona’s en nog veel meer Caribische hoogtepuntjes. Ga jij ook vakantie vieren in Utrecht?

Wanneer: 26 t/m 28 juli
Waar: Janskerkhof, Utrecht
Meer info: 
website Terrassenfestival Utrecht

Zomerse Zondagen: Ricciotti Ensemble
Het straatsymfonieorkest Ricciotti brengt muziek waar en wanneer dat maar kan. Het Ricciotti bestaat uit 42 jonge amateur- en professionele musici. Vorig jaar maakte de muzikanten grote indruk met hun concert op ons buitenpodium.
De zomertournee van dit jaar staat in het teken van het land Georgië en dus de Georgische muziek. Neem plaats in het gras of breng een tuinstoel mee!

Wanneer: zondag 28 juli
Waar: Binnenterrein Castellum Hoge Woerd, De Meern
Meer info: 
website Podium Hoge Woerd

De kleurfabriek (3+) 
In de kleurfabriek worden spullen op kleur gesorteerd. Dag in dag uit werkt Wietske vol ijver om alles netjes en ordelijk te laten verlopen. Tot de grote baas ineens besluit dat het sneller moet en versterking stuurt. Milan, de nieuwe hulp, blijkt echter niet bepaald een geboren sorteertalent. Lukt het om weer orde in de chaos te brengen? Of is die chaos zo slecht nog niet?
Circusartiesten Milan en Wietske werken sinds 2014 samen in De Grote Hula Show: Nu komen ze met een nieuwe creatie vol gekkigheid, kunsten in de lucht, betoverende manipulatie en snelle springtouwmoves.

Wanneer: zondag 28 juli
Waar: Slottuintheater, Zeist
Meer info: 
website Slottuintheater

Kinderspeurtocht Bon Voyage (6+)
Ga op reis door Kasteel de Haar! Ontdek, aan de hand van een heus paspoort, in welke landen de baron en barones zijn geweest en wat zij daar allemaal hebben beleefd. Weet jij alle vragen goed te beantwoorden? Dan voltooi je de reis en ontvang je paspoort-stickers, waarmee je jouw paspoort compleet maakt. Vergeet je niet een selfie te maken voor de pasfoto?

Wanneer: in de zomervakantie elke dag geopend
Waar: Kasteel de Haar, Haarzuilens
Meer info: 
website Kasteel de Haar

Swan Market
Bij Swan vinden ze het belangrijk dat je niet alleen jouw ogen de kost geeft, maar prikkelen ze graag meerdere zintuigen. Diverse culinaire deelnemers kunnen niet wachten om hun smaakvolle creaties aan jou te laten proeven terwijl je ondertussen wordt vermaakt met de fijnste deuntjes. Dat klinkt toch als muziek in de oren?! Met zo’n 120 standhouders creëren ze ook deze aankomende editie weer een zo gevarieerd mogelijk aanbod met mooie veelal handgemaakte producten!

Wanneer: zondag 28 juli
Waar: Vredenburg, Utrecht
Meer info: 
Facebookpagina Swan Market

Wil je meer uitjes? Ga dan naar www.bierenappelsap.nl. Tip: check voor je op pad gaat altijd nog even de website of Facebookpagina van de betreffende organisatie voor eventuele wijzigingen of annuleringen. 

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).