Dagtip: Aan de slag met taal in De Voorkamer | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Aan de slag met taal in De Voorkamer | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Aan de slag met taal in De Voorkamer

Dagtip: Aan de slag met taal in De Voorkamer
Foto: Aziz Kawak
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat NL Taalcafé
Waar De Voorkamer, Kanaalstraat 225
Hoe laat 19:30 – 21:30 uur
Prijs: Gratis

Vind je het leuk om iemand anders te helpen en diegene beter Nederlands te leren spreken of wil je juist zelf oefenen met onze taal? Het kan vanavond allebei bij het Taalcafé. Elke dinsdagavond organiseert De Voorkamer het Nederlandse Taalcafé. En elke maandagavond is er eentje voor Arabisch. Het idee erachter is dat mensen met verschillende culturele achtergronden elkaar ontmoeten, spreken en helpen. De avond is geheel vrijblijvend: je hoeft je niet aan te melden en kan gewoon binnen komen wandelen.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).