Dagtip: Afscheidsconcert door het conservatorium in de bieb | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Afscheidsconcert door het conservatorium in de bieb | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Afscheidsconcert door het conservatorium in de bieb

Dagtip: Afscheidsconcert door het conservatorium in de bieb
Voormalig bibliotheek aan de Oudegracht. Foto: Robert Oosterbroek
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Vrijdagmiddag-afscheidsconcert
Waar Centrale Bibliotheek, Oudegracht 167
Hoe laat 15:00 – 17:00 uur
Prijs Gratis

Studenten van het Utrechts Conservatorium geven elke derde vrijdag van de maand een concert op de muziekafdeling van de bibliotheek. Vanmiddag spelen ze voor het laatst op deze plek door de verhuizing naar Post Neude, een speciale editie dus dit keer. Zes musici treden op die al een keer eerder op een vrijdagmiddagconcert hebben gespeeld. De optredens zullen variëren van Chopin en Mozart op de piano tot Nederlandstalige liedjes over Utrecht. Ook staat het Studenten Gitaar Emsemble Nederland op het programma.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).