Dagtip: Arabische grooves bij ‘Yallah! Yallah!’ in EKKO | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Arabische grooves bij ‘Yallah! Yallah!’ in EKKO | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Arabische grooves bij ‘Yallah! Yallah!’ in EKKO

Dagtip: Arabische grooves bij ‘Yallah! Yallah!’ in EKKO
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Yallah! Yallah!
Waar EKKO
Hoe laat 23:00 uur
Prijs €11,00 (aan de deur €12,00)

Het begon twee jaar geleden als experiment op Lowlands, maar is nu een feest dat heel het land doorgaat. “Een bubbeldoorbrekende viering van Arabische muziek”, aldus EKKO. Vanavond strijkt Yallah! Yallah! neer in ons eigen stadje. Het is een nacht vol met moderne en traditionele Arabische muziek. Ook De Voorkamer is betrokken bij dit fijne feestje. Danscirkels, speciale optredens, mooie ontmoetingen in het café en allerlei heerlijke Oosterse hapjes. Enjoy!

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).