Dagtip: Begin de week met de pubquiz bij De Poort | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Begin de week met de pubquiz bij De Poort | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Begin de week met de pubquiz bij De Poort

Dagtip: Begin de week met de pubquiz bij De Poort
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Poort Quiz
Waar Eetcafé De Poort, Tolsteegbarrière 2
Hoe laat 20:30 uur
Prijs €3,00 p.p.

Een leuk begin van de week bij De Poort: laat samen met jouw team je hersens kraken. Jullie krijgen allerlei vragen op jullie afgevuurd. Van actuele vragen tot doordenkers, van muziek tot audio en meer. Aan het einde van de avond gaat de top drie met een mooie prijs naar huis. Inschrijven kan vanaf 20.00 uur en je mag maximaal met z’n zessen in een team meedoen. Je kan niet reserveren dus kom op tijd om een plekje te bemachtigen.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).