Dagtip: Bibliotheekgasten met prijswinnende schrijver Manon Uphoff | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Bibliotheekgasten met prijswinnende schrijver Manon Uphoff | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Bibliotheekgasten met prijswinnende schrijver Manon Uphoff

Dagtip: Bibliotheekgasten met prijswinnende schrijver Manon Uphoff
De Bibliotheek op de Stadhuisbrug. Archiefbeeld DUIC
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Bibliotheekgasten: Manon Uphoff
Waar Centrale Bibliotheek
Hoe laat 20:00 – 22:00 uur
Prijs €5,00 (lid) en €7,50 (geen lid)

De eerste editie van Bibliotheekgasten begint vanavond. Iedere maand gaat Sofie van den Enk in gesprek met een boeiende gast. Aan de hand van film-, boek- en televisiefragmenten stelt ze haar vragen. Schrijver Manon Uphoff de eerste gast van het seizoen. Zij is genomineerd voor de Bookspot literatuurprijs met haar boek Vallen is als vliegen. UpHoff won al veel prijzen met haar verhalen. In november is schrijver en columnist Aaf Brandt Corstius te gast.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).