Dagtip: Bierproeverij ‘Aap, noot, bier’ bij Op Zuid met De Bierverteller | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Bierproeverij ‘Aap, noot, bier’ bij Op Zuid met De Bierverteller | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Bierproeverij ‘Aap, noot, bier’ bij Op Zuid met De Bierverteller

Dagtip: Bierproeverij ‘Aap, noot, bier’ bij Op Zuid met De Bierverteller
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Bierproeverij: Aap, noot, bier
Waar Op Zuid, Neerlandiakade 2b
Hoe laat 20:30 – 22:00 uur
Prijs €22,50 (van tevoren aanmelden bij Op Zuid)

Samen met De Bierverteller, de bierwinkel in de Twijnstraat, organiseert Op Zuid maandelijks een bierproeverij met elke keer een ander thema. Vanavond is het een klassieke bierproeverij met veel verschillende bieren. Wil je meer te weten komen over bier en heb je zin om allerlei soorten te proeven? De Bierverteller heeft een hart voor bier en neemt je aan de hand van zijn verhalen mee in de rijke biercultuur. Zo maakt hij van de proeverij een echte beleving.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).