Dagtip: Bijpraten en ideeën uitwisselen over cultuur in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Bijpraten en ideeën uitwisselen over cultuur in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Bijpraten en ideeën uitwisselen over cultuur in Utrecht

Dagtip: Bijpraten en ideeën uitwisselen over cultuur in Utrecht
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Cultuurborrel Utrecht
Waar De Winkel van Sinkel, Oudegracht 158
Hoe laat 16:00 – 19:00 uur
Prijs Gratis

Ben jij op de een of andere manier betrokken bij cultuur in Utrecht? Door je werk of door activiteiten in je vrije tijd bijvoorbeeld. Bij de maandelijkse Cultuurborrel staat cultuur in de stad centraal en kan je ideeën en inspiratie delen. Praat bij met (oude) bekenden of ontmoet juist nieuwe contacten. Aanmelden is niet nodig: je kunt gewoon binnen komen lopen. In de Winkel van Winkel ga je meteen rechts en is de borrel in Anton’s Bar.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).