Dagtip: Bingoën met muziek bij Grand café Lebowski | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Bingoën met muziek bij Grand café Lebowski | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Bingoën met muziek bij Grand café Lebowski

Dagtip: Bingoën met muziek bij Grand café Lebowski
LOUPK 2017 Foto: Bart van der Putten
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Muziekbingo Lebowski
Waar Grand café Lebowski
Hoe laat 20:00 – 23:00 uur
Prijs Gratis

Dit keer geen bingo met getallen, maar met muziek. Er staan allerlei titels en artiesten op je bingokaart. Aan jou de taak om ze te herkennen en af te strepen. Bij iedere consumptie krijg je van Lebowski een bingokaart. Er worden vier rondes gespeeld en bijna alle fragmenten zijn zo geknipt dat de titel minstens één keer voorbijkomt of de artiest goed te herkennen is. Wie als eerst “bingo” roept, wint natuurlijk een mooie prijs. Valse bingo? Dan moet je zelf een liedje zingen!

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).