Dagtip: Boekpresentatie poëziedebuut jonge Utrechtse schrijver Dagtip: Boekpresentatie poëziedebuut jonge Utrechtse schrijver

Dagtip: Boekpresentatie poëziedebuut jonge Utrechtse schrijver

Dagtip: Boekpresentatie poëziedebuut jonge Utrechtse schrijver
Eigenaar Tim van den Hoed voor De Utrechtse Boekenbar
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Boekpresentatie: Zaailingen Anne-Fleur van der Heiden – i.s.m. De Utrechtse Boekenbar
Waar Kapitaal, Paardenveld (eerste verdieping parkeergarage)
Hoe laat 15:00 – 17:00 uur
Prijs Gratis, wel even aanmelden

Na haar debuutroman ‘Klaproos’ in 2018, presenteert Anne-Fleur van der Heiden vanmiddag haar poëziedebuut. In 2017 werd ze als enige schrijver zonder een uitgegeven boek genomineerd voor C.S.S. Crone Stipendium: een aanmoedigingsprijs voor jonge Utrechtse schrijvers. Tim van den Hoed, eigenaar van De Utrechtse Boekenbar, gaat in gesprek met Anne-Fleur over haar dichtkunst – nadat het eerste exemplaar is uitgereikt. Verder is er muziek, een voordracht van Robert Schuit en een borrel.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).