Dagtip: Boekpresentatie ‘Polaroid van de dag’ in De Utrechtse Boekenbar | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Boekpresentatie ‘Polaroid van de dag’ in De Utrechtse Boekenbar | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Boekpresentatie ‘Polaroid van de dag’ in De Utrechtse Boekenbar

Dagtip: Boekpresentatie ‘Polaroid van de dag’ in De Utrechtse Boekenbar
Eigenaar Tim van den Hoed voor De Utrechtse Boekenbar
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Boekpresentatie: Polaroid van de dag, door Gert den Toom
Waar De Utrechtse Boekenbar
Hoe laat 20:00 – 21:30 uur
Prijs: Gratis

In De Utrechtse Boekenbar presenteert Gert den Toom zijn nieuwe boek: Polaroid van de dag. Sinds 2008 maakt hij al de gelijknamige blog. Vanavond draagt hij voor uit zijn boek, is er een kort optreden en een uiteraard een borrel.

“De polaroid van de dag is een momentopname. Soms ernstig, soms ironisch maar altijd direct klaar, als een persoonlijk portret van de dag. Niet een zorgvuldig voorbereide foto, maar een snapshot, een vermoeden. Samen vormen de polaroids de fragmenten van een groot, organisch groeiend woordenboek: een autobiografie en encyclopedie ineen”, aldus Gert den Toom.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).