Dagtip: Braziliaanse livemuziek bij de jamsessie in ’t Oude Pothuys | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Braziliaanse livemuziek bij de jamsessie in ’t Oude Pothuys | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Braziliaanse livemuziek bij de jamsessie in ’t Oude Pothuys

Dagtip: Braziliaanse livemuziek bij de jamsessie in ’t Oude Pothuys
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Tuesday Jamsession – Brazilian grooves with João Vedana
Waar ’t Oude Pothuys, Oudegracht 279
Hoe laat 23:00 – 01:00 uur
Prijs Gratis

In de knusse werfkelder van het ’t Oude Pothuys is er elke avond livemuziek en treden er iedere keer weer andere muzikanten op: van singer-songwriters tot studenten van het HKU Utrechts Conservatorium. Vanavond staat João Vedana op het podium: een Braziliaanse zanger die meerdere instrumenten kan bespelen. Hij woont nog niet zo heel lang in Utrecht en zijn muziek is een combinatie van soul, Braziliaanse muziek, latin en jazz. Strijk neer aan een van de tafeltjes of aan de bar en geniet met een drankje erbij van een muzikale avond.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).