Dagtip: Cabaret met Janneke Jager in een circustent in Utrecht Terwijde | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Cabaret met Janneke Jager in een circustent in Utrecht Terwijde | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Cabaret met Janneke Jager in een circustent in Utrecht Terwijde

Dagtip: Cabaret met Janneke Jager in een circustent in Utrecht Terwijde
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat ‘Femme Façade’ van Janneke Jager
Waar Circustent in Utrecht Terwijde, bij het NS-Station
Hoe laat 20:30 uur
Prijs €15,00

Na het succes van de voorstelling in de circustent in het Wilhelminapark, staat Janneke vanavond met haar muzikale cabaretvoorstelling in Utrecht Terwijde. In de voorstelling ‘Femme Façade’ gebruikt de Utrechtse cabaretière het circus als metafoor voor het leven. Begeleid op piano en gitaar door twee muzikanten gaat ze op zoek naar de naakte waarheid – bekeken vanuit een Gereformeerde opvoeding op het Groningse platteland en een jeugdervaring op een naturistencamping… Laatste kans! Komt dat zien, komt dat zien!

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).