Dagtip: Cabaret met lef en muziek in de Stadsschouwburg | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Cabaret met lef en muziek in de Stadsschouwburg | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Cabaret met lef en muziek in de Stadsschouwburg

Dagtip: Cabaret met lef en muziek in de Stadsschouwburg
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Nobel – Kirsten van Teijn
Waar Stadsschouwburg Utrecht – Blauwe Zaal
Hoe laat 20:30 – 22:00 uur
Prijs Vanaf €15,00 (t/m 18 jaar €10,00)

Cabaretière Kirsten van Teijn (30) heeft het vanavond in haar show over hoe we in alles proberen om het perfecte plaatje te creëren. ‘Moderne clichés’ zoals burn-outs bij dertigers, Instagram en de patronen van haar generatie komen onder meer aan bod. Ze is eerlijk en muzikaal. Daarmee sleepte ze eerder een nominatie voor de Annie M.G. Schmidtprijs in de wacht. Trouw beoordeelde deze voorstelling met vier sterren: “Kirsten heeft lef, is ongegeneerd en dat gecombineerd met haar onweerstaanbare komische talent.”

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).