Dagtip: CineArt-film door Hoogt on Tour in De Nijverheid | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: CineArt-film door Hoogt on Tour in De Nijverheid | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: CineArt-film door Hoogt on Tour in De Nijverheid

Dagtip: CineArt-film door Hoogt on Tour in De Nijverheid
Foto: De Nijverheid
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat CineArt: High Life – door Hoogt on Tour i.s.m. De Nijverheid
Waar De Nijverheid, Nijverheidskade 15
Hoe laat 20:30 uur
Prijs €12,50

CineArt presenteert eigenzinnige films in combinatie met een randprogramma, georganiseerd door het kunstenaarscollectief De Nijverheid. Vanavond staat de film High Life op het programma, met in de hoofdrol onder meer Robert Pattinson. Een mysterieuze en spannende science-fiction thriller. Hoogt on Tour organiseert filmvertoningen op verschillende locaties in de stad, van unieke, arthouse films, documentaires tot klassiekers.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).