Dagtip: De beste Utrechtse bieren proeven bij De Bierverteller | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: De beste Utrechtse bieren proeven bij De Bierverteller | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: De beste Utrechtse bieren proeven bij De Bierverteller

Dagtip: De beste Utrechtse bieren proeven bij De Bierverteller
De Bierverteller in de Twijnstraat. Foto: Bierverteller / Ingo Calì
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Bier in Utrecht
Waar De Bierverteller, Twijnstraat
Hoe laat 20:00 – 22:00 uur
Prijs €20,00

Op zoek naar een bijzondere borrel vanavond? Bij De Bierverteller kan je de beste lokale bieren komen proeven en alles leren over de brouwerijen! Leek, liefhebber en expert zijn vanavond welkom om zich te verdiepen in de biercultuur van Utrecht. Inschrijven voor deze proeverij kan door de bierboetiek even een mailtje te sturen of aan de kassa in de winkel. Het bier staat dan vanavond voor je klaar in de sfeervolle winkel aan de Twijnstraat.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).