Dagtip: De eerste ‘Stadstalkshow Het Hart’ bij RAUM | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: De eerste ‘Stadstalkshow Het Hart’ bij RAUM | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: De eerste ‘Stadstalkshow Het Hart’ bij RAUM

Dagtip: De eerste ‘Stadstalkshow Het Hart’ bij RAUM
Foto: Bas van Setten
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Stadstalkshow Het Hart #1: Seks
Waar RAUM, Wijkrestaurant Venster
Hoe laat 19:30 – 21:30 uur
Prijs Gratis

Vanavond is de eerste editie van de maandelijks terugkerende talkshow van RAUM: Stadstalkshow Het Hart. Teddy Tops en Oscas Kocken interviewen onder meer experts en (ervarings)deskundigen over de thema’s die leven in de stad. Met spraakmakende gasten bespreken de hosts in een drieluik de dood, geld en seks. Het thema deze eerste editie: seks. Hoe gaat Utrecht bijvoorbeeld om met sekswerkers, en hoe ging dat vroeger? Een van de vragen die vanavond wordt beantwoord in Leidsche Rijn.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).